Facebook Pixel Με Φερέιρα και στη ...Β' Εθνική;
| 2012-11-02 10:00:00

Με Φερέιρα και στη ...Β' Εθνική;

Με Φερέιρα και στη ...Β' Εθνική;

Ο Παναθηναϊκός παραπαίει αγωνιστικά, δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ο Αλαφούζος δηλώνει ότι ο Φερέιρα θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στηρίζει μέχρι ...τελικής πτώσης τον Πορτογάλο προπονητή κι αυτό φάνηκε και στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Συμμαχίας.

"Ο κόσμος μάς ρωτάει τι γίνεται με τον Φερέιρα και ότι δεν τραβάει η ομάδα. Μας λένε ότι δεν πάει άλλο και πρέπει να φύγει", ειπώθηκε κάποια στιγμή από ένα μέλος του Δ.Σ. και ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι τον Φερέιρα δεν τον ...κουνάει τίποτα.

"Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν φεύγει με τίποτα ο Φερέιρα από την ομάδα. Θα μείνει ως το τέλος του συμβολαίου του (σ.σ. 2014).

Έχουμε μαζί ένα πλάνο και πάνω σε αυτό βασιζόμαστε. Αυτό περιλαμβάνει και την προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες. Σε όσους σας ρωτάνε για τον Φερέιρα, να τους το ξεκόβετε. Να το ξεχάσουν οριστικά και να σταματήσει αυτή η κουβέντα. Ο Φερέιρα θα μείνει στον Παναθηναϊκό", ήταν τα λόγια του Αλαφούζου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags