Facebook Pixel Ιταλοί και Άγγλοι στο Περιστέρι
| 2012-11-02 20:10:00

Ιταλοί και Άγγλοι στο Περιστέρι

Ιταλοί και Άγγλοι στο Περιστέρι

Άνθρωποι της Κιέβο Βερόνα, αλλά και της Φούλαμ θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδου του Ατρομήτου καθώς οι μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει.

Υπό το βλέμμα Ιταλών και Άγγλων... κατασκόπων θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι του Ατρομήτουμε τον Πανθρακικό. Συγκεκριμένα, στο Περιστέρι θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι της Κιέβο Βερόνα και της Φούλαμ, ώστε να παρακολουθήσουν παίκτες ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της με μια προπόνηση το απόγευμα, στην οποία δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Έτσι, οι 18 παίκτες, που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή, αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Αυτοί είναι, ως γνωστόν, οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Δημούτσος, Κούτσι, Καραμάνος, Μπέλιτς. Τέλος, ο σκάουτερ του συλλόγου, Τόλης Αποστόλου, θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι Αρκάδες θα είναι η αντίπαλη ομάδα την 11η αγωνιστική.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags