Facebook Pixel Έτσι την πάτησε ο Μπάγεβιτς!
| 2012-11-03 10:35:00

Έτσι την πάτησε ο Μπάγεβιτς!

Έτσι την πάτησε ο Μπάγεβιτς!

Είναι έμπειρος όσο λίγοι, έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, έχει πάρει τίτλους, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες. Κι όμως, την πάτησε σαν …πρωτάρης, που λέει ο λόγος, στο θέμα που θα θίξουμε τώρα.

Ο Μπάγεβιτς, λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα κορυφαίος τεχνικός. Ναι, αλλά κατέβηκε να παίξει στη σεζόν χωρίς σέντερ φορ προδιαγραφών.

Ο Ατρόμητος πέρυσι είχε μάθει ότι στην κορυφή είχε έναν μεγάλο γκολτζή. Και ο Μήτρογλου ήταν ο εκφραστής όλων των προσπαθειών.

Τι περίμενε, λοιπόν, ο Μπάγεβιτς; Ότι χωρίς ουσιαστικά να αντικατασταθεί ο Μήτρογλου, υπήρχε περίπτωση η ομάδα να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο;

Δείτε τα αποτελέσματα: 3η αγωνιστική: Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0. 4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1. 5η αγωνιστική: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1. 6η αγωνιστική: Βέροια - Ατρόμητος 2-2. 7η αγωνιστική: Ατρόμητος - Λεβαδειακός 0-0. 8η αγωνιστική: ΠΑΣ - Ατρόμητος 0-0.

Στα τελευταία έξι ματς ο Ατρόμητος, δεν έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα απ' αυτά. Κι έχει βάλει συνολικά μόνο τρία τέρματα. Μέσο όρο 0.5 ανά αγώνα.

Μπορεί αμυντικά να στέκεται αρκετά καλά, όμως γκολ δεν μπορεί να βάλει ούτε με αίτηση.

Ίσως, λοιπόν, θα έπρεπε και ο Μπάγεβιτς, αλλά φυσικά και σε συνεννόηση με τη διοίκηση να είχαν πάρει τα μέτρα τους εγκαίρως και να μην τρέχουν σε λίγο τον Ιανουάριο για να δούνε τι θα κάνουνε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags