Facebook Pixel Αντί-Τζιμπούρ υπάρχει, αντί-Κοντρέρας υπάρχει;
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-06 15:00:00

Αντί-Τζιμπούρ υπάρχει, αντί-Κοντρέρας υπάρχει;

Αντί-Τζιμπούρ υπάρχει, αντί-Κοντρέρας υπάρχει;

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονπελιέ. Μία στη άμυνα, από όπου θα λείπει ο Κοντρέρας και μία στην επίθεση, αφού ο Τζιμπούρ είναι ανέτοιμος.

Τη θέση του δεύτερου στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού αναμένεται να καλύψει ο Μήτρογλου, ενώ ως μπακ απ υπάρχει πάντα η λύση του αξιόπιστου Πάντελιτς. Ο Έλληνας φορ έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Αλγερινού.

Μεγάλος στράικερ ο Τζιμπούρ, αλλά και ο Μήτρογλου μπορεί να σκοράρει εξίσου εύκολα ακόμα και στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ήδη μετράει δύο γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε αντίθεση με τον Τζιμπούρ που ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα.

Ο Μήτρογλου το κάρφωσε και κόντρα στην Άρσεναλ στο "Emirates" και στη Γαλλία απέναντι στη Μονπελιέ χαρίζοντας το χρυσό διπλό στην ομάδα του. Καθάρισε, δηλαδή, όταν έλειπε ο Τζιμπούρ, ενώ και στο πρωτάθλημα σκόραρε απέναντι στον ΟΦΗ αποδεικνύοντας ότι η εμφάνιση με τον Άρη ήταν μάλλον μία κακή παρένθεση.

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός τη βγάζει στην επίθεση και χωρίς τον Τζιμπούρ, αφού ο Μήτρογλου την κάνει τη δουλειά του. Το θέμα είναι τι θα γίνει στη άμυνα με την απουσία του Κοντρέρας. Ο Χιλιάνος δεν είναι και ο …Μπεκενμπάουερ, αλλά η εμπειρία του σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια, όπως αυτό με τη Μονπελιέ, είναι απαραίτητη.

Καλός ο Μανωλάς, καλός και ο Σιόβας, που αναμένεται να καλύψει το κενό του, αλλά οι δύο Έλληνες στόπερ δεν έχουν τις παραστάσεις του Κοντρέρας. Και ως δίδυμο δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί σε τόσο υψηλό επίπεδο για να τους δούμε πώς -και αν- μπορούν να ανταποκριθούν.

Ο Σιόβας, βέβαια, έπαιξε καλά στο "Εmirates", αλλά αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ. Είναι διαφορετικά τώρα που θα γυρίσει στην άμυνα και δεν θα έχει παρτενέρ του έναν έμπειρο στόπερ να τον καθοδηγεί, αλλά τον επίσης άπειρο Μανωλά.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει πολύ στην άμυνά του στον αγώνα με τους Γάλλους. Κουτσά στραβά στην επίθεση μπορεί να τα καταφέρει, αλλά στην οπισθοφυλακή, χωρίς τον Κοντρέρας, θα υπάρχει θέμα. Ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που έχει πολύ γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags