Facebook Pixel Αυτός είναι ο "κρυφός" έρωτας της Κατερίνας Λιόλιου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-04-30 09:20:00

Αυτός είναι ο "κρυφός" έρωτας της Κατερίνας Λιόλιου - Δεν τον δείχνει ποτέ!

Sportdog Team
Αυτός είναι ο "κρυφός" έρωτας της Κατερίνας Λιόλιου - Δεν τον δείχνει ποτέ!

Ποιος είναι ο τυχερός που έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας;

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μια τρυφερή σχέση με τον Head Manager of Bookings and Productions της Panik Live, Χάρη Παπατζανή.

Η Κατερίνα Λιόλιου, αν και φειδωλή στις δηλώσεις της για τα προσωπικά της, είχε αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο πως βιώνει μια όμορφη σχέση. “Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη”, είχε πει χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της αγάπης προς τον εαυτό μας.

Ποιος είναι ο Χάρης Παπατζανής;

Ο Χάρης Παπατζανής, ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Κατερίνα Λιόλιου, είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας, πολυταξιδεμένος και επιτυχημένος στη δουλειά του. Σαν Head Manager of Bookings and Productions στην Panik Live, έχει την ευθύνη για τα lives της εταιρίας Panik Records.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζανής φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική και η επιτυχημένη καριέρα τους τους φέρνει κοντά, ενώ η τρυφερότητα που μοιράζονται είναι εμφανής σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Πηγή: tvfreaks.gr

Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφορεί με την Κατερίνα Λιόλιου στο tik tok!

Σαρώνει η Κατερίνα Λιόλιου και στην νυχτερινή ζωή της χώρας, αφού η τραγουδίστρια συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να έφυγε πριν απο χρόνια απο την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα για να προσπαθήσει και να φτιάξει την δική της καριέρα, είναι γνωστό όμως ότι αν δεν περάσεις απο τις πίστες της συμπρωτεύουσας και δεν γράψεις χιλιόμετρα, καριέρα στην Αθήνα δεν κάνεις.

Βέβαια η επιστροφή της δεν ήταν δύσκολη αφού και η ίδια είναι βέρα Θεσσαλονικιά, αφού για όσους δεν το γνωρίζουν η Κατερίνα Λιόλιου που έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου 1994. κατάγεται απ’ τη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα έχει σπουδάσει και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Η τραγουδίστρια που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα και ως παρουσιάστρια στο μουσικό ριάλιτι του Mega, X-factor, καθηλώνει ακόμα όλους τους Θεσσαλονικής, τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις.

Αυτή την φορά όμως εμείς βρήκαμε ένα βίντεο στο Tik Tok που το ανάρτησε ένας χρήστης όπου όπως θα δείτε η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται τόσο κοντά στην κάμερα του κινητού που την τραβάει που οι αποκαλύψεις είναι τρομερές.

@christina.grz #katerinalioliou #storylioliou #fyp #foryou @Katerina Lioliou ♬ πρωτότυπος ήχος - Christina.grz

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags