Facebook Pixel Ξανά σε ρόλο ...προπονητή ο Ιμπαγάσα!
| 2012-11-06 17:10:00

Ξανά σε ρόλο ...προπονητή ο Ιμπαγάσα!

Ξανά σε ρόλο ...προπονητή ο Ιμπαγάσα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, παρά τις προσπάθειες που έκανε, δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ, αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Έτσι λοιπόν, επιστρέφει στην κερκίδα ως …προπονητής, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο "Κάνιο", αν και προπονήθηκε κανονικά τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και έμεινε εκτός αποστολής. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως θα χάσει το αποψινό ματς!

Ο Αργεντινός θα βρίσκεται και πάλι στην κερκίδα και αναμένεται, όπως έκανε και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος το Σάββατο με τους Κρητικούς, να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του από απόσταση!

Ο Ιμπαγάσα, ακόμα και από την εξέδρα, ζει πολύ έντονα το ματς και σχεδόν σε κάθε φάση πετάγεται πάνω και φωνάζει στους ερυθρολεύκους.

Τους δίνει οδηγίες για το πώς να βγουν στην επίθεση, τους ζητάει να γυρίσουν στην άμυνα και πολλές φορές διαμαρτύρεται και στον διαιτητή. Προπονητής κανονικός, αν και δεν κάθεται στον πάγκο. Λέτε να προετοιμάζεται για νέα καριέρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags