Facebook Pixel «Μην περιμένετε πρωτάθλημα φέτος και του χρόνου...»
| 2012-11-06 20:27:00

«Μην περιμένετε πρωτάθλημα φέτος και του χρόνου...»

«Μην περιμένετε πρωτάθλημα φέτος και του χρόνου...»

Ξεκάθαρος ήταν ο Παναγόπουλος για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αφού στήριξε στο ΔΣ Φερέιρα, τόνισε πως «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο σε δύο χρόνια». Γιατί όμως δεν το λένε και στον κόσμο;

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, στο σημερινό ΔΣ του «τριφυλλιού» δεν μίλησε μόνο για την επικείμενη επιστροφή στην Λεωφόρο τον Ιανουάριο, αναφέρθηκε και στα πλάνα που έχει η νυν διοίκηση για την ομάδα, σε άμεση σχέση πάντα με τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία.

Σε συζήτηση που είχε λοιπόν με τα μέλη του ΔΣ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όπως είναι τώρα τα οικονομικά δεδομένα πολύ δύσκολα θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα και του χρόνου. Πιστεύω πως θα είμαστε δυνατοί ξανά για να το διεκδικήσουμε μετά από δυο χρόνια».

Αυτό σημαίνει πως οι φίλαθλοι των «πρασίνων» θα πρέπει για τα επόμενα δύο χρόνια να βλέπουν την ομάδα τους να βρίσκεται ένα... σκαλί κάτω από τον Ολυμπιακό και να παίζει τον ρόλο του «κομπάρσου» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί όμως η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν τους το λέει και επίσημα για να... γλιτώσει από τις αποδοκιμασίες και την μουρμούρα κάθε Κυριακή;

Άλλωστε, αν ερμηνεύσουμε σωστά τα λεγόμενα του κ. Παναγόπουλου, ο οποίος όχι μόνο στήριξε για ακόμα μία φορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά τον χαρακτήρισε και «απόλυτο αφεντικό», ο Παναθηναϊκός θα... επιστρέψει σε δύο χρόνια για τον τίτλο με τον Πορτογάλο στον πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags