Facebook Pixel "Ιβαν Θεέ, φέρε τον Αντρέ"!
| 2012-11-07 14:26:00

"Ιβαν Θεέ, φέρε τον Αντρέ"!

"Ιβαν Θεέ, φέρε τον Αντρέ"!

Μέχρι και σελίδα στο facebook έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, για να συγκινήσουν τον Σαββίδη και να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια στην Τούμπα!

Ο Πορτογάλος άσος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που η καριέρα του στη Γερμανία δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν επιστροφή του στην Ελλάδα τον Γενάρη.

Με τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, να βρίσκονται στη γωνία. Και κάνουμε ειδική αναφορά στον ομογενή επιχειρηματία, γιατί η κατάσταση στον "δικέφαλο" του Βορρά πια δεν είναι η ίδια. Ρευστό υπάρχει, ο Ιβάν θέλει να δυναμώσει την ομάδα του και είναι σαφές πως η πόρτα της, για ποδοσφαιριστές όπως ο Βιεϊρίνια, είναι ορθάνοιχτη.

Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης, φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Facebook, με το όνομα: "ΙΒΑΝ ΘΕΕ, ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ"! Έχει ξεπεράσει ήδη τους 1.300 "φίλους" και σκοπός εκείνων που έφτιαξαν τη σελίδα, είναι όπως υποστηρίζουν: "Να φτάσει τα 10.000+ likes μέχρι τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να ακουστεί στα αυτιά του Ιβάν!".

Το ζήτημα, βέβαια, δεν είναι να ακούσει το μήνυμα των likes ο Σαββίδης, αλλά να βάλει το χέρι στην τσέπη και να φέρει πίσω στον ΠΑΟΚ έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει απίστευτα τον Δώνη και να δώσει άλλη δυναμική με την παρουσία του στην 11άδα του "δικέφαλου" του Βορρά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags