Facebook Pixel Ψωμί και αλάτι αν είπατε μία κουβέντα παραπάνω;
| 2012-11-07 14:38:00

Ψωμί και αλάτι αν είπατε μία κουβέντα παραπάνω;

Ψωμί και αλάτι αν είπατε μία κουβέντα παραπάνω;

Στέλιος Σεραφείδης και Χρήστος Αντωνόπουλος σχολίασαν πως δεν είχαν πρόθεση να προσβάλουν τον Κατίδη με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι...

«Κι εμείς τα διαβάζουμε και τα μαθαίνουμε από εσάς αυτά που γίνονται. Το λάθος μας ήταν ότι καθυστερήσαμε κι έπρεπε να βγούμε τη μέρα που έγινε το συμβάν. Πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργήσουμε θέμα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν άκουσα και δεν ξέρω το κείμενο που συντάχθηκε από τον Αντωνόπουλο. Απλώς είπαμε να κάνουμε μια παρέμβαση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν είχαμε καμία πρόθεση. Εμείς αγαπάμε τον ποδοσφαιριστή Κατίδη, αλλά πρέπει να συμβάλουμε όλοι γιατί την αγαπάμε την ΑΕΚ και δεν θέλουμε να την βλέπουμε εκεί που είναι. Κι αν ήταν λίγο βαρύ το κείμενο δεν είχαμε πρόθεση. Αυτά τα γεγονότα γίνονται τακτά μεταξύ παικτών-προπονητών. Κι αν είναι να ζητήσουμε συγγνώμη, θα ζητήσουμε», σχολίασε αρχικά, μέσω του SentraFM, ο πρόεδρος των παλαίμαχων, Στέλιος Σεραφείδης.

Από την πλευρά του ο Αντωνόπουλος, γραμματέας του συνδέσμου, είπε: «Σας διαβεβαιώνω γιατί η πρόθεσή μας δεν ήταν να προκαλέσουμε αναστάτωση, αλλά να φανεί η αλήθεια για το συμβάν. Θέλαμε να συνετιστεί ο παίκτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags