Facebook Pixel "Μια ημέρα με το Σταύρο"
| 2012-11-08 01:39:00

"Μια ημέρα με το Σταύρο"

"Μια ημέρα με το Σταύρο"

Θέλεις να μάθεις τι χρειάζεται για να γίνεις το επόμενο αστέρι του πόκερ στην Ελλάδα; Η PokerStars σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μια μοναδική ημέρα γεμάτη coaching από τον Team PokerStars Sponsored Player, Σταύρο “ΙDOLLS” Κάλφα, στη Θεσσαλονίκη!


Για να εγγραφεί κανείς πρέπει να επισκεφτεί το PokerStars λόμπι, να κάνει click στην καρτέλα ‘Τουρνουά’ -> ‘Τοπικά’. Αναλυτικά τα οι ώρες των τουρνουά & τα έπαθλα:

Στους εβδομαδιαίους τελικούς κάθε Σάββατο, υπάρχει bounty $50 για το διαγωνισμό «Μια ημέρα με το Σταύρο». Όλα τα τουρνουά και τα έπαθλα για το συγκεκριμένο διαγωνισμό απευθύνονται αποκλειστικά σε παίκτες από την Ελλάδα.
Ο Σταύρος “IDOLLS” Κάλφας είναι ένα μεγάλο αστέρι του πόκερ. Έχει κερδίσει θέσεις και χρηματικά έπαθλα σε μεγάλα events και διοργανώσεις, όπως το European Poker Tour και μετράει περισσότερα από $ 200.000 σε κέρδη. Το 2011, κέρδισε το διαγωνισμό “Greek Challengers” και έγινε Team PokerStars Sponsored Player, συνεχίζοντας να παίζει σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά πόκερ παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε σε live event ήταν στο EPT Sanremo, όπου κατάφερε να φτάσει στο τελικό τραπέζι του € 2.000 Side Event, κατακτώντας την τρίτη θέση και κερδίζοντας € 117.000.
Γνώρισε άτομα από την τοπική κοινότητα, παίξε πόκερ και συνομίλησε μαζί τους και εξασφάλισε τη δική σου θέση στα τουρνουά για να κερδίσεις «Μια ημέρα με το Σταύρο»!

Σχετικά με το PokerStars:
Το PokerStars.eu είναι το πιο δημοφιλές website για online πόκερ και εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη κοινότητα πόκερ στον κόσμο, αριθμώντας περισσότερα από 49 εκατομμύρια μέλη από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Δεκέμβριο του 2001. Αποτελεί την πρώτη επιλογή των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, με τα περισσότερα καθημερινά τουρνουά από οπουδήποτε αλλού και παρέχει την καλύτερη ασφάλεια online. Στο PokerStars.eu έχουν μοιραστεί περισσότερες παρτίδες από οποιοδήποτε άλλο site, δηλ. πάνω από 85 δισεκατομμύρια παρτίδες, και έχουν παιχτεί περισσότερα από 565 εκατομμύρια τουρνουά.
Tο PokerStars.eu και το PokerStars.com λειτουργούν παγκοσμίως υπό την αδειοδότηση των Κυβερνήσεων της Νήσου του Μαν και της Μάλτας αντιστοίχως. Επίσης, το PokerStars λειτουργεί υπό τις ξεχωριστές κυβερνητικές αδειοδότησεις του Βελγίου, της Δανίας, της Εσθονίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags