Ο Αργεντινός επιθετικός έχει δηλώσει κατ' επανάληψη τους τελευταίους μήνες (και όχι μόνο) ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση». Βρέθηκε, μάλιστα, στο… ψυγείο για αυτή του την απόφαση, αφού είχε αρνηθεί την πρόταση τουρκικής ομάδας και από τη διοίκηση σκέφτηκαν να τον… τιμωρήσουν για ένα διάστημα.

Όπως έλεγε ο ίδιος χθες σε συμπαίκτες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό όπως σας έγραψε ο σκύλος ότι σήμερα θα κατατεθεί η τελική πρόταση των «κιτρινόμαυρων», δεν αντέχει άλλο όλη αυτή την κατάσταση.

Γιατί το συγκεκριμένο θέμα τραβάει εδώ και πολλούς μήνες, με τους «κιτρινόμαυρους» να μη δείχνουν διάθεση να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους ακόμα και τώρα που έχει αποχωρήσει ο Τζιμπούρ!

«Δεν αντέχω άλλο, θα σκάσω με όλη αυτή την ιστορία. Να τελειώσει η χρονιά και να φύγω αν δεν με θέλουν», έλεγε χθες ο «Ζορό» σε συμπαίκτες του και η ατάκα του έφτασε μέχρι τα αυτιά μας.

Από άλλη πηγή, μάλιστα, μάθαμε ότι εκμυστηρεύτηκε πως ακόμα κι αν τον ικανοποιήσει η πρόταση που θα λάβει σήμερα (;) από την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να την αρνηθεί και να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Όλο το προηγούμενο διάστημα, άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδειξαν στον παίκτη ότι τον θέλουν και τη νέα χρονιά στο ρόστερ τους.

Για αυτό και, όπως έγραψε από χθες ο σκύλος, ο «Ζορό» είναι έτοιμος να φτιάξει έναν στόχο με το πρόσωπο του Αδαμίδη στο κέντρο και να του πετάει βελάκια. Έχουν σπάσει τα νεύρα του…