Mε τον Λεβαδειακό να έχει πάρει το «τρίποντο» το Σάββατο, οι παίκτες του Πανθρακικού ήξεραν πως θα έπρεπε να πάρουν και εκείνοι τη νίκη απέναντι στον Αστέρα για να μείνουν σε επαφή με τους Βοιωτούς οι οποίοι βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Έτσι η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη από την αρχή του παιχνιδιού απέναντι στον Αστέρα και με την εικόνα του αγώνα στα πρώτα λεπτά, ήταν θέμα χρόνου να ανοίξει το σκορ. Στο 21΄ η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν άντεξε και ο Παπαδόπουλος από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή του Φούλοπ έκανε το 1-0 για τον Πανθρακικό. Η κατοχή ήταν υπέρ των «πράσινων» και έδειχναν να μην έχουν πρόβλημα για να κρατήσουν το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν και ο Αστέρας πήρε το ρυθμό του ματς και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 74΄ κέρδισε πέναλτι με τον Γκάμπριελ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράγιος αλλά ο Κουτσόπουλος απέκρουσε κρατώντας το 1-0 και έδωσε ουσιαστικά τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Το φιλμ του αγώνα

90΄ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις

83' Ο Μελίσσης στη θέση του Κατσελάν.

79' Κίτρινη στον Ράγιος.

77' Κίτρινη κάρτα στον Χρήστου.

75΄ Ο Κουτσόπουλος κρατάει ζωντανό τον Πανθρακικό αποκρούοντας το πέναλτι του Ράγιος!

74΄ Πέναλτι κερδίζει ο Αστέρας με τον Γκάμπριελ, με τον Παπαδόπουλο να βλέπει την κίτρινη κάρτα.

72' Κίτρινη στον Πρίττα.

71΄ Ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Φούλοπ

66΄ Ο Αστέρας έχει ανέβει στην επανάληψη και ψάχνει την ισοφάριση

51΄ Κίτρινη στον Μπαρτολίνι

46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

45΄+1΄ Ημίχρονο

21΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Πανθρακικός ανοίγει στο σκορ με τον Παπαδόπουλο, με τον Έλληνα επιθετικό να μπαίνει από τα δεξιά στη περιοχή του Φούλοπ και με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Φούλοπ! Το άξιζε η ομάδα της Κομοτηνής το γκολ.

18΄ Ο Πανθρακικός πατάει καλύτερα από τον Αστέρα στο γήπεδο και χάνει καλή ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Κατσελάν, το οποίο περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Φούλοπ η μπάλα!

1 Κίτρινη ο Βαϊρουά

Κίτρινη ο Σανκαρέ

1΄ Έναρξη

Oι συνθέσεις: 
 
Πανθρακικός: Κουτσοσπύρος, Βαϊρουά, Κατστελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σέρφα, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης
 
Αστέρας: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ράγιος, Περόνε, Καλαντζής, Ντε Μπλάσις
 
Διαιτητές: Στυλιάρας, Ευθυμιάδης, Κωστάρας