Facebook Pixel Το μέλλον του online τζόγου μετά την 5η Δεκεμβρίου
| 2012-11-13 23:27:00

Το μέλλον του online τζόγου μετά την 5η Δεκεμβρίου

Το μέλλον του online τζόγου μετά την 5η Δεκεμβρίου

Το μέλλον του online στοιχήματος στην Ελλάδα ίσως είναι αβέβαιο μετά τα σχέδια της κυβέρνησης να επιβάλλει 10% φόρο στα κέρδη των παικτών.

O "Jim Makos" είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στην ελληνική κοινότητα του πόκερ και ασχολείται αρκετά χρόνια με το άθλημα ενώ τον είδαμε να παίζει μέχρι και $25/$50 NL Hold'em στα τραπέζια του PokerStars.

Το τελευταίο διάστημα έχει στραφεί στο διαδικτυακό στοίχημα και μέσα από το stoiximaonline.com μας αναλύει τις απόψεις του. Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει φόρος 10% στα κέρδη των παικτών στο στοίχημα, κάτι που σημαίνει πως κάνει το παιχνίδι ασύμφορο και σίγουρα όχι τόσο επικερδές.Ο "Jim Makos" λοιπόν δημοσίευσε σήμερα ένα άρθρο, στο οποίο παρουσιάζει τις σκέψεις του για τα πιθανά σενάρια με το μέλλον του online τζόγου στην Ελλάδα.

Εμείς θα σας μεταφέρουμε κάτι πολύ σωστό που γράφει στο τέλος του άρθρου και θα σας παραπέμψουμε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα για να διαβάσετε ένα πολύ καλογραμμένο κείμενο:

"Ο σκοπός είναι να είναι όλοι ευχαριστημένοι: Και ο πελάτης, και η εταιρία που κερδίζει από την υπηρεσία που προσφέρει, και το κράτος που ψάχνει έσοδα. Υπάρχει κάπου η χρυσή τομή. Δεν είναι ανάγκη όμως επειδή 10 χρόνια υπήρχε αναβλητικότητα στη ρύθμιση του διαδικτυακού στοιχήματος, ξαφνικά να θέλει το κράτος να πάρει πίσω τα χαμένα και με τόκο! Γιατί πολύ απλά θα πάρει λιγότερα από ό,τι προβλέπει."

ΠΗΓΗ: Poker

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags