Facebook Pixel Τους Παναθηναϊκούς ποιος θα τους στηρίξει;
| 2012-11-14 10:00:00

Τους Παναθηναϊκούς ποιος θα τους στηρίξει;

Τους Παναθηναϊκούς ποιος θα τους στηρίξει;

Ο Αλαφούζος στηρίζει τον Φερέιρα, ο Φερέιρα στηρίζει τους παίκτες, οι παίκτες στηρίζουν τον εαυτό τους κι όλοι μαζί ...αλληλοστηρίζονται στον Παναθηναϊκό. Τους οπαδούς, όμως, ποιος θα τους στηρίξει;

Τους Παναθηναϊκούς που βλέπουν την ομάδα τους και σπαράζει η καρδιά τους. Ποτέ δεν περιμένανε ότι θα δούνε τον Παναθηναϊκό σε τέτοια χάλια.

Θα πρέπει εδώ, λοιπόν, να πούμε και κάτι ακόμα. Ότι καλό θα ήταν να στηριχθεί και η Συμμαχία. Με την έννοια ότι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι μέσα και οπαδοί του "τριφυλλιού".

Δεν γίνεται, λοιπόν, στο Δ.Σ. να υπάρχουν βολές κατά Φερέιρα, παλαίμαχοι όπως ο Δομάζος και ο Αντωνιάδης να τα χώνουν στον Πορτογάλο, ο κόσμος να γιουχάρει στο γήπεδο και να μην τους λαμβάνει όλους αυτούς υπ' όψιν κανένας.  

Στον Παναθηναϊκό η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει με μόνο πέντε νίκες σε 18 ματς. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί. Και δεν είναι μόνο αυτοί που πάνε στο γήπεδο.

Είναι κι όσοι πάνε στο γήπεδο, αλλά στηρίξανε το καλοκαίρι και τη Συμμαχία με όσες δυνάμεις είχανε. Και τώρα βλέπουνε τον Αλαφούζο να έχει στυλώσει τα πόδια και να αποφασίζει ξανά και ξανά "δεν τον διώχνω τον Πορτογάλο"…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags