Facebook Pixel Όνειρό του …σερ Άλεξ στον Παναθηναϊκό;
| 2012-11-14 11:30:00

Όνειρό του …σερ Άλεξ στον Παναθηναϊκό;

Όνειρό του …σερ Άλεξ στον Παναθηναϊκό;

Μήπως δεν το έχουμε καταλάβει τελικά όλοι οι υπόλοιποι καλά το έργο με τον Φερέιρα; Μήπως, δηλαδή, στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους να κάνουν τον Πορτογάλο κάτι μεταξύ …Φέργκιουσον και …Ρεχάγκελ;

Τι να πούμε κι εμείς; Σπάμε το κεφάλι μας μήπως και καταλάβουμε για ποιο λόγο από τον Παναθηναϊκό δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη στον Φερέιρα, ενώ η ομάδα κάνει το ένα κακό παιχνίδι μετά το άλλο.

Πόσο χρονών ήρθε ο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα; Στα 63. Το ίδιο πάνω – κάτω και ο Φερέιρα που έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό το 2010 κι αυτός στην ίδια ουσιαστικά ηλικία, μιας και σήμερα ήδη έχει κλείσει τα 66 και πάει για τα 67.

Ο Γερμανός έκανε πράματα και θάματα στην Εθνική κι έμεινε εννιά ολόκληρα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να εργάζεται ακόμα και σήμερα στα 74 του.

Από την άλλη υπάρχει και ο Φέργκιουσον. Είναι στα 70 κι ακόμα εργάζεται μετά από τόσες δεκαετίες τίτλους. Πρωταγωνιστεί με μια ακόμα φουρνιά παικτών της Μάντσεστερ.

Μήπως αυτό είναι το όνειρο του Αλαφούζου, λοιπόν; Να γίνει ο Φερέιρα ένας Φέργκιουσον στον Παναθηναϊκό; Ένας Ρεχάγκελ;

Με ένα τριετές ή πενταετές πλάνο, έτσι ώστε οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν, ο Φερέιρα θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 70 του χρόνια.

Και το λέμε αυτό επειδή ο Αλαφούζος βλέπει προοπτική με τον Πορτογάλο και θέλει να τον κρατήσει σώνει και καλά.

Με μια διαφορά. Ότι προπονητικά ο Φερέιρα δείχνει να μην έχει δύναμη μέσα του να αλλάξει την κατάσταση. Κι αυτό το έχουν καταλάβει άπαντες πια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags