Facebook Pixel Έχασε την μπάλα στο εσωτερικό διπλό…
| 2012-11-15 11:30:00

Έχασε την μπάλα στο εσωτερικό διπλό…

Έχασε την μπάλα στο εσωτερικό διπλό…

Μέχρι λίγες ώρες πριν το διαζύγιο, ο Αλαφούζος δήλωνε και ξαναδήλωνε ότι ο Φερέιρα θα μείνει μέχρι το 2014! Επίσης, έλεγε πως "αν φύγει αυτός, φεύγω κι εγώ".

Και ακόμα ότι "ο Φερέιρα θα μείνει ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα".

Είτε με δηλώσεις του είτε στο Δ.Σ., ο Αλαφούζος επέμενε στην παραμονή του Πορτογάλου. Παρά τις ήττες, παρά τις γκέλες, παρά τις τραγικές εμφανίσεις.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για ένα επικοινωνιακό πατατράκ του προέδρου του Παναθηναϊκού. Ο Αλαφούζος πλήρωσε για μια ακόμα φορά την απειρία του ως ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Ο Αλαφούζος δεν έπιασε τα μηνύματα. Δεν άκουγε τον κόσμο που γιούχαρε, τους οπαδούς που άρχισαν να απέχουν από το γήπεδο, τις παλιές καραβάνες και τους βετεράνους που έλεγαν ότι "δεν πάει άλλο με τον Φερέιρα".

Κι αντί να κρατήσει μια πιο μετριοπαθή στάση, αποφάσισε να λέει μέχρι την παραμονή του διαζυγίου ότι "ο Φερέιρα θα μείνει". Μέχρι που έφυγε ο Πορτογάλος…

Το ότι το αντίο παρουσιάζεται ως παραίτηση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το θέμα είναι ότι δεν έγιναν σωστοί χειρισμοί στην υπόθεση Φερέιρα.

Και ότι ο Αλαφούζος, δίχως να έχει κάποιον σχετικό από μπάλα δίπλα του, έχασε μέσα στην ίδια του την ομάδα. Από τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους του, λίγο ως πολύ. Καπελώθηκε, επί της ουσίας, απ’ όσους φώναζαν "διώξ΄ τον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags