Facebook Pixel Το είχε βάλει και ο Κωστίκος το ψαλιδάκι του Ιμπραΐμοβιτς!
| 2012-11-16 14:30:00

Το είχε βάλει και ο Κωστίκος το ψαλιδάκι του Ιμπραΐμοβιτς!

Το είχε βάλει και ο Κωστίκος το ψαλιδάκι του Ιμπραΐμοβιτς!

Το είχε πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΟ το μακρινό 1985, τέρμα όμως που τον οδήγησε στο νοσοκομείο!
 

Συγκρεκριμένα για εκείνο το περιστατικό τα Σπορ αναφέρουν:

"Το βράδυ τηε περασμένης Τετάρτης ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στην Αγγλία με ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή! Στα αθλητικά σάιτ όλου του κόσμου έγινε χαμός με αφιερώματα στα εντυπωσιακά ψαλίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Καθώς πλησιάζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και με αφορμή την γκολάρα που έβαλε με ψαλιδάκι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (η προσπάθεια του Σουηδού έγινε μάλιστα έξω από την περιοχή των Άγγλων!) τα ΣΠΟΡ θυμήθηκαν ένα ιστορικό γκολ με ψαλιδάκι που είχε πετύχει ο Γιώργος Κωστίκος απέναντι στους πράσινους το 1985 στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα γκολ με ψαλιδάκι που έχουν μπει στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κωατίκος είχε πετύχει το 2-0 με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, σε μία φάση στην οποία όπως έπεσε ατον αγωνιστικό χώρο, έχασε τις αισθήσεις του, σταμάτησε η αναπνοή του και ανησύχησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον κόσμο που είχε κατακλύσει την Τούμπα.  Το γήπεδο είχε πάνω από 40.000 οπαδούς του Δικέφαλου! Τελικά ο Κωστίκος έγινε αλλαγή σε εκείνη τη φάση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου για τρεις ώρες είχε απώλεια μνήμης!

Δεν θυμόταν ούτε το φοβερό γκολ με το ψαλιδάκι που είχε πετύχει, ούτε τι είχε γίνει, ενώ βέβαια έμαθε και τελευταίος από όλους τους παίκτες της ομάδας (όταν επανήλθε η μνήμη του...) ότι ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί ατον τελικό του Κυπέλλου.

* Ο νυν τεχνικός της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, είχε πετύχει το 3ο γκολ του Δικέφαλου στον αξέχαστο ημιτελικό του Κυπέλλου στο δρόμο για το ιστορικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

*Ο Γιώργος Κωστίκος τη σεζόν 1984-85 που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα είχε μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. Εκείνος ήταν ο μοναδικός μεγάλος τραυματισμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του νυν σκάουτερ του Δικεφάλου. Είχε πάθει ζημιά στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο του 1984 μέχρι τα τέλη Απριλίου του 1985.

O ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Ιουνίου του 1985, ήταν ένα από τα λίγα ματς που ήταν βασικός επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του. Και μετά από το ψαλιδάκι που έκανε και την γκολάρα που έβαλε, βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags