Facebook Pixel Δεν προπονεί μόνο ο Ferguson στη United
| 2012-11-20 19:53:00

Δεν προπονεί μόνο ο Ferguson στη United

Δεν προπονεί μόνο ο Ferguson στη United

Έξω από τα γήπεδα και γύρω από ένα τραπέζι πόκερ, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού τουρνουά, βρέθηκαν αυτές τις μέρες έξι παίκτης της Manchester United.

H αγάπη του Tony G τόσο για το πόκερ όσο και γα τα αθλήματα είναι γνωστή και πριν λίγες μέρες έκανε… προπόνηση σε έξι ποδοσφαιριστές της Manchester United οι οποίοι προετοιμάζονταν για ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι πόκερ.

Συγκεκριμένα, ο Tony G συνάντησε και παρέδωσε ορισμένα μαθήματα στους Jonny Evans, Phil Jones, Rafael da Silva, Tom Cleverley, Darren Fletcher και Danny Welbeck των Κόκκινων Διαβόλων οι οποίοι στη συνέχεια τέθηκαν αντιμέτωποι.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Evans ο οποίος κέρδισε το heads-up τον Fletcher, κερδίζοντας τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Evans μετά τη νίκη του δήλωσε, «Είμαι πανευτυχής! Ειδικά όταν γίνεσαι δύο φορές πρωταθλητής. Πολλοί θα πουν ότι είμαι τυχερός αλλά εγώ απέδειξα ότι είμαι ο νούμερο ένα πρωταθλητής.»

O Tony G μπορεί να μην έλαβε μέρος στο τουρνουά ωστόσο είχε τον ρόλο του ποκερικού… Sir Alex Ferguson και δήλωσε πως στην αρχή σκέφτηκε να τους δώσει μια πιο αμυντική στρατηγική αλλά στη συνέχεια σκέφτηκε πως και ο ίδιος αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Manchester United είναι όλοι τους γεννημένοι πρωταθλητές και τους ώθησε στην φουλ επίθεση!

Τέλος, το παιχνίδι μεταξύ των παικτών των Κόκκινων Διαβόλων καλύφθηκε τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Manchester United (MUTV).

Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα στο video gallery.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags