Facebook Pixel Εφορία εναντίον παικτών πόκερ!
| 2012-11-23 18:56:00

Εφορία εναντίον παικτών πόκερ!

Εφορία εναντίον παικτών πόκερ!

Εφοριακοί κάνουν εφόδους στα σπίτια των παικτών πόκερ στη Σουηδία, με σκοπό να μαζέψουν στοιχεία προκειμένου να τους φορολογήσουν.
 

Η Σουηδία μπορεί να έχει αποκτήσει παράδοση στους κερδοφόρους παίκτες στα τραπέζια μετρητών, ωστόσο δεν φαίνεται να τους φέρεται με πολύ ...αγάπη. Η εφορία της χώρας (το όνομα της υπηρεσίας είναι Skatteverket) τώρα “σκαλίζει” τα sites με πληροφορίες και στατιστικά για την πορεία των παικτών, με σκοπό να φορολογήσει τα κέρδη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές στα media, οι “ράμπο” της χώρας έχουν ...εισβάλλει και σε σπίτια επαγγελματιών παικτών πόκερ, ενώ παίκτες έχουν δεχτεί επιστολές από την Εφορία, με τις οποίες τους ζητάνε να αναφέρουν λεπτομερώς κέρδη και ζημίες στα τραπέζια του πόκερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το PokerFuse.com, άντρες της Υπηρεσίας Οικονομικού Εγκλήματος της Σουηδίας “επισκέφθηκαν” παίκτες πόκερ στα σπίτια τους και φεύγοντας πήραν μαζί τους υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Όσο για τις επιστολές, ζητάνε την πλήρη αναφορά των κερδών των παικτών στο διάστημα 2008-2011 σε sites που έχουν έδρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ αναφέρουν ονομαστικά τις PokerStars, Full Tilt Poker, Absolute Poker και Bodog. Επιπλέον, θέλουν να δουν και πλήρη αναφορά των οικονομικών μεταφορών που μπορεί να έχουν κάνει οι παίκτες στο ίδιο διάστημα, αναφέροντας ονομαστικά τις υπηρεσίες e-wallet PayPal, Moneybookers και Neteller. Tέλος, θα πρέπει να αναφέρουν και χρήματα που έχουν κερδίσει από χορηγίες, ή άλλες συμφωνίες με εταιρίες. To πλήρες κείμενο της επιστολής (στα Σουηδικά).

Ένας από τους παίκτες πόκερ που δέχτηκαν μια τέτοια ...επίσκεψη στο σπίτι του, ανέφερε ότι όταν ρώτησε τους άντρες της υπηρεσίας για τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, έλαβε την απάντηση ότι έκαναν “εκτεταμένη έρευνα” sites που συγκεντρώνουν πληροφορίες για την πορεία των παικτών στα τραπέζια μετρητών και τα τουρνουά, για να καταλήξουν σε μια εικόνα για την οικονομική τους κατάσταση.

Ας ελπίζουμε ότι οι δικοί μας ράμπο δεν παίρνουν ιδέες από κάτι τέτοια!

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags