Facebook Pixel Περισσότεροι δωρεάν “προπονητές” πόκερ
| 2012-11-24 01:02:00

Περισσότεροι δωρεάν “προπονητές” πόκερ

Περισσότεροι δωρεάν “προπονητές” πόκερ

Η ομάδα του (κατά πολλούς) “καλύτερου παίκτη πόκερ στον κόσμο”, Phil Ivey, που σκπό έχει να διδάξει πόκερ δωρεάν, μεγάλωσε.

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η ομάδα του Phil Ivey η οποία εδώ και λίγες ώρες έχει αυξηθεί κατά ακόμη ένα άτομο.

Μετά τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Greg Merson, την εκπληκτική Jennifer Harman, τον μύθο του online πόκερ Cole South και τον επαγγελματία των high stakes, Patrik Antonius στην Team Ivey ήρθε να προστεθεί και ο James Dempsey από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Dempsey ανακάλυψε το πόκερ πριν περίπου 10 χρόνια και από τότε δεν σταμάτησε να παίζει ποτέ. Έχει πολλές επιτυχίες στα online τραπέζια και τα τελευταία 2 χρόνια έχει στρέψει όλη την προσοχή του στα live τουρνουά όπου επίσης σημειώνει επιτυχίες. Στο βιογραφικό του μετράει ένα bracelet από WSOP και έναν τίτλο από WPT και τα κέρδη της καριέρας του από live τουρνουά ανέρχονται στα $ 1,912,368.

Η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους έγινε από τον ίδιο τον Dempsey μέσα από το Twitter, όπου έγραψε: “Νιώθω μεγάλη τιμή που αποτελώ την τελευταία προσθήκη στην ομάδα του Ivey”.

Σκοπός του site "IveyPoker.com" είναι να παρέχει σε παίκτες δωρεάν coaching από ικανούς εκπαιδευτές οι οποίοι «θα μάθουν τον κόσμο να παίζει καλύτερο πόκερ» μέσα από εκπαιδευτικά videos.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags