Facebook Pixel Πάμε Πράγα, δωρεάν!
| 2012-11-27 00:26:00

Πάμε Πράγα, δωρεάν!

Πάμε Πράγα, δωρεάν!

Δεν κέρδισαν μόνο χρήματα χτες το βράδυ οι Έλληνες παίκτες πόκερ, αλλά και δωρεάν πακέτα για τα live τουρνουά της Πράγας.

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και χτες δεν έλειψαν τα cashes αλλά και τα πακέτα για live διοργανώσεις, για τους Έλληνες παίκτες στα τραπέζια της PokerStars.
Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία σημειώθηκε από τον “takis34” στο The Bigger $8,80. Ο Έλληνας παίκτης ισοπέδωσε όλους τους αντιπάλους του και κατέκτησε την κορυφή και το ποσό των $11.194 μετά από deal που είχε πραγματοποιηθεί στο heads up.

Για να δείτε όλα τα cashes που σημείωσαν χτες οι Έλληνες παίκτες και τα σημαντικότερα χέρια που έπαιξαν δείτε τα live updates του PokerLobby.

5 πακέτα κατέληξαν χτες σε ελληνικά χέρια με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο ο αριθμός των Ελλήνων που θα μας εκπροσωπήσουν στις live διοργανώσεις.

Πακέτο για το European Poker Tour Πράγας κέρδισαν χτες ο Θοδωρής “teo96” Αηδονόπουλος, ο Ήλιος “ILIOS72” Καματάκης και ο Γιώργος “timoros" Τζίμας παίζοντας σε ένα online satellite της PokerStars. Συνολικά 118 παίκτες έλαβαν μέρος στο τουρνουά με κόστος συμμετοχής τα 530 ευρώ και 9 από αυτούς, μεταξύ των οποίων και οι τρεις Έλληνες, κέρδισαν πακέτα. Στην 11η θέση του τουρνουά τερμάτισε ο “kalidonios” που κέρδισε 1.050 ευρώ.

Πακέτο για το EPT Prague εξασφάλισε και ο “ZOUZOUNI1998” που έλαβε μέρος σε ένα τουρνουά με κόστος συμμετοχής τα 22 ευρώ και δυνατότητα rebuy. Ο Έλληνας παίκτης τερμάτισε στην κορυφή, κυριαρχώντας σε ένα field 63 παικτών με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει το ένα και μοναδικό πακέτο που προσέφερε το τουρνουά.

Λίγο αργότερα ο “ZOUZOUNI1998” κέρδισε ακόμη ένα πακέτο, παίζοντας σε ένα τουρνουά με buy in τα 11 ευρώ και δυνατότητα rebuy. Και αυτή τη φορά κατέκτησε την κορυφή κερδίζοντας πακέτο και για το Eureka Tour Prague.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags