Παπάδες κάνει φέτος ο Παπαδόπουλος με τον Πανθρακικό. Και δεν τον έχουν πάρει δα και τα γεράματα. Τα 31 πάτησε πρόσφατα. Μια χαρά είναι από ηλικία, δηλαδή. Κι ας μην του φαίνεται έτσι όπως γεροντοφέρνει από φάτσα, ειδικά όπως έχει ξουρίσει γουλί το κεφάλι.

Πιο δύσκολα από νταλίκα

Και κάθεσαι και λες. Ρε, μπας και γίνει το χοτ όνομα του Γενάρη; Ποιος έχει, δηλαδή, καλύτερο σέντερ φορ; Ο Παναθηναϊκός με τον Τοτσέ που στρίβει πιο δύσκολα κι από νταλίκα, ενώ για να σκοράρει πρέπει να χάσει πρώτα δέκα ευκαιρίες; Ή η ΑΕΚ με τον Φουρτάδο που μπορεί να παίζει 90 λεπτά και να μην έχει ακουμπήσει μπάλα; Μέχρι να πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην φάση ήταν μέρα και νύχτωσε.

Ή μήπως έχει ο Μπάγεβιτς κανονικό γκολτζή σαν τον Παπαδόπουλο; Γυμνός είναι στην επίθεση ο Ατρόμητος και γι’ αυτό δεν μπορεί να κουνήσει πλεχτό.

Τρείς φάσεις; Δυο γκολ, ένα δοκάρι

Κορόιδο, λοιπόν, τους έπιασε όλους ο Πανθρακικός το καλοκαίρι. Αθόρυβα έκανε τη δουλειά του μια χαρά. Ο Παπαδόπουλος, δηλαδή, είναι και γρήγορος ακόμα, αλλά ό,τι ευκαιρία βρει την κάνει γκολ. Δεν είδατε απόψε; Τρείς φάσεις έκατσαν και τις δυο τις έκανε γκολ, ενώ την τρίτη δοκάρι. Είχε, μάλιστα, συμμετοχή και σ’ ένα γκολ ακόμα. Μόνος του τον καθάρισε τον Άρη.

Ακόμα τον κυνηγάει ο Πίντο

Και δεν είναι αυτό το παιχνίδι. Δεν θυμόσαστε τι είχαν πάθει οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού; Ακόμα τον κυνηγάει μπας και τον πιάσει ο Πίντο. Σαν σταματημένο τον προσπέρασε.

Ένα γκολάκι με τον Παναθηναϊκό. Άλλο ένα με πέναλτι με τον Λεβαδειακό. Ακόμα ένα με Ατρόμητο. Και με Αστέρα. Και τώρα δυο με Άρη. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Μόνος του πάει να την σώσει την ομάδα. Και, μάλιστα, στον Πανθρακικό τον χρησιμοποιούν σωστά τον Παπαδόπουλο. Δεν τον βάζουν να παίζει όπου να’ ναι. Όλη η ομάδα δουλεύει γι’ αυτόν.

Τι πρωτάθλημα έχεις…

Από εκεί και πέρα, βέβαια, το ότι έρχεται και κάνει πάρτι ο Παπαδόπουλος και δείχνει φυσέκι μετά από τόσα χρόνια που ήταν στην απραξία ουσιαστικά, δείχνει και τι πρωτάθλημα έχεις. Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή.

Χλωμό…

Όσο για τον Άρη, δεν την έχει απλά δύσκολα. Την έχει πολύ δύσκολα. Και δεν είναι μόνο ότι δεν πήρε πόντο απόψε. Είναι και το βαρύ σκορ, έστω κι αν έμεινε με παίκτη λιγότερο από νωρίς. Την επόμενη αγωνιστική, λοιπόν, ο Άρης παίζει με τον Ατρόμητο στου Χαριλάου και μετά πάει Τρίπολη. Εύκολο είναι να τσιμπήσει βαθμούς; Μην τυχόν, δηλαδή, και κολλήσει κι άλλες αγωνιστικές στους 10 πόντους. Σκούρα τα πράματα, σας λέω.