Facebook Pixel Παίκτες πόκερ επί… πάγου!
| 2012-11-26 23:36:00

Παίκτες πόκερ επί… πάγου!

Παίκτες πόκερ επί… πάγου!

Μπορεί λόγω του World Poker Tour στο Μόντρεαλ τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στα τραπέζια του πόκερ στην πορεία των παικτών, ωστόσο ορισμένοι αστέρες κατάφεραν να κλέψουν και πάλι την παράσταση με άλλο τρόπο.

Το WPT Motreal σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και πολλοί ήταν οι επαγγελματίες παίκτες πόκερ που έδωσαν το παρόν.

O Antonio Esfandiari και ο Phil Laak, που είναι πολλά χρόνια φίλοι, είχαν βάλει ένα prop bet λίγο καιρό πριν και το WPT Montreal ήταν το κατάλληλο για να αναμετρηθούν προκειμένου να αναδειχτεί ο καλύτερος σκόρερ στο χόκεϋ επί πάγου.

Στο παιχνίδι συμμετείχε ο Daniel Negreanu που παίζει χόκεϋ από όταν ήταν παιδί, ο Mad Marvin Rettenmaier που δεν έχει και τόσες γνώσεις στο παιχνίδι αλλά και επαγγελματίες παίκτες χόκεϋ επί πάγου όπως ο Guy Carbonneau και ο Phil Kessel.

Τον Antonio Esfandiari ανέλαβε να προπονήσει ο Phil Kessel και τον Phil Laak ο Guy Carbonneau.

Πρώτος στο τέρμα έκατσε ο Laak ο οποίος κατάφερε να σταματήσει μια δυο βολές αλλά οι περισσότερες βρήκαν τον στόχο τους. Ο Negreanu έριξε 5 φορές και σκόραρε και τις 5 γεγονός που όπως θα δείτε στις φωτογραφίες (gallery) τον οδήγησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Antonio Esfandiari τα πήγε καλύτερα από τον Laak ωστόσο κανείς δεν έδωσε σημασία στο αποτέλεσμα μιας και πέρασαν όλοι τους καταπληκτικά, ακόμη και τα Royal Flush Girls που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με… τακούνια.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags