Facebook Pixel To PokerLobby σε στέλνει ...Μπαχάμες!
| 2012-11-28 21:34:00

To PokerLobby σε στέλνει ...Μπαχάμες!

To PokerLobby σε στέλνει ...Μπαχάμες!

Τα τραπέζια του πόκερ παίρνουν φωτιά και η δράση κορυφώνεται, αφού κάθε χρόνο στις Μπαχάμες συγκεντρώνεται η αφρόκρεμα της διεθνούς ποκερικής σκηνής για να διαγωνιστεί για μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα και μερικούς από τους σημαντικότερους τίτλους στον κόσμο του πόκερ. Μπορείς να είσαι κι εσύ εκεί!

Εδώ και δέκα χρόνια, στην καρδιά του χειμώνα, διεξάγεται στις εξωτικές Μπαχάμες ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στο ποκερικό καλεντάρι: το PokerStars Caribbean Adventure!

Κι όταν οι καυτές ώρες πόκερ τελειώσουν, σας περιμένουν οι καυτές Μπαχάμες, για να τις εξερευνήσετε!

Όλα αυτά όμως, αν έχετε τα χρήματα για να ταξιδέψετε μέχρι εκεί. Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι αυτό (ειδικά στη σημερινή εποχή!) η PokerStars σας χαρίζει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, το εισιτήριο για το κεντρικό τουρνουά του PCA – ακόμα και χρήματα για προσωπικά έξοδα.

Δέκα τέτοια πακέτα (αξίας $16,000 το καθένα!) χαρίζει το προκριματικό τουρνουά αυτής της Κυριακής. Μια θέση στον προκριματικό κοστίζει 10 δολάρια.

Δε θέλετε να πληρώσετε ούτε δέκα δολάρια; Στο PokerLobbygr.com αποφασίσαμε να σας δώσουμε 20 θέσεις στον μεγάλο τελικό εντελώς δωρεάν!

Λίγες ώρες πριν τον τελικό της Κυριακής, το PokerLobbygr.com διοργανώνει το δικό του προκριματικό τουρνουά, που δίνει δωρεάν 20 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό και τα 10 πακέτα αξίας $16.000 το καθένα. Είναι πιο εύκολο απ' όσο φαντάζεστε! Μάθετε πώς να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε το δικό σας εισιτήριο για το όνειρο!

Μάθε πώς θα διεκδικήσεις κι εσύ το εισιτήριό σου, εντελώς δωρεάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags