Facebook Pixel Περισσεύει κανένα "τιτίβισμα" για τα δοκάρια;
| 2012-12-15 23:17:00

Περισσεύει κανένα "τιτίβισμα" για τα δοκάρια;

Περισσεύει κανένα "τιτίβισμα" για τα δοκάρια;

Η «δηλητηρίαση» της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης ξεδιπλώθηκε σε όλη της τη διάσταση στη Νέα Σμύρνη. Εκτός κι αν το στομάχι είναι… υπερέκταση του κορμιού και τα δοκάρια δεν ήταν «μιλημένα»! Γράφει ο Δημοσθένης Καρμοίρης

Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Ένα… πράμα σαν πέρυσι με τη Δόξα Δράμας, τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΟΦΗ, που στέρησαν ένα σωρό βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ήταν και ο Πανιώνιος στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρώτου γύρου του πρωταθλήματος: «Παράρτημα» κατ’ ευφημισμό. Ακριβολογώντας, «φιλικό σωματείο» κι αυτό, από τους «δορυφόρους» των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με τους κουραστικούς – γνωστούς και μη εξαιρετέους… «τιτιβίστες» δολιοφθορείς του αθλήματος.

Που τα «χαΐρια» των ανεύθυνων βολών τους, αποτυπώθηκαν στη δυσπιστία της εξέδρας της Νέας Σμύρνης, η οποία χλεύαζε τον πρωταθλητή χειμώνα και βέβαιο τελικό κατακτητή της κορυφής, καθύβριζε από την αρχή τον Σπάθα και απαιτούσε να ακυρωθεί το καθαρότατο γκολ του Τζεμπούρ που έκρινε το ματς!

Τώρα, ο Πανιώνιος – τι φταίει; - θα έχει και τρεχάματα με την αθλητική δικαιοσύνη, εξαιτίας της προσωρινής διακοπής που προκάλεσε μερίδα των οπαδών του. «Δηλητηριασμένη», εξαπατημένη, εξιλαστήριο θύμα των πραγματικών θυτών του ποδοσφαίρου, που μεθοδευμένα και αβίαστα καλλιεργούν επίμονα εδώ και πολλούς μήνες ένα γενικό κλίμα μισαλλοδοξίας σε βάρος του Ολυμπιακού!..

-Ναι, η… «θυγατρική» των Πειραιωτών, νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ, «έκατσε και έχασε» στο 82’ κι αφού πρώτα… την έβγαλε την ψυχή του Ολυμπιακού!

-Ο Σπυρόπουλος αυτό… ήθελε να κάνει: Τόσο απροκάλυπτα να ισοφαρίσει το ματς για λογαριασμό των αντιπάλων του!

-Ο Ελευθερόπουλος δεν έστησε την ομάδα του τόσο αμυντικά, βάζοντας… κάνα δυο πούλμαν μπροστά από την περιοχή του Περιστερίδη για να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι στον πρωταθλητή!

-Οι παίκτες του Πανιωνίου δεν μόχθησαν με πείσμα και πάθος, δεν έκαναν πολλά φάουλ, δεν πήραν αποβολή, αλλά… ήταν χαλαροί για να μην… καταπονηθεί ο Ολυμπιακός!

-Ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» δεν αποσόβησε τουλάχιστον τρία βέβαια γκολ!

-Οι γηπεδούχοι δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Σπάθα για το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού!

-Και ο Σπάθας γιατί… κατακύρωσε το πεντακάθαρο τέρμα του Αλγερινού και… απέβαλε ορθά με δεύτερη κάρτα τον Κουλουχέρη; Εκτός κι αν το στομάχι του Τζεμπούρ λογίζεται για… χέρι!
Γιατί έτσι ο Σπάθας; Ήθελε ντε και καλά, να… δικαιώσει τους γνωστούς συκοφάντες ότι «σφυρίζει» (κι αυτός) Ολυμπιακό;

Τι συνέβη τέλος πάντων; Όλοι ήταν στο… κόλπο για να φύγουν νικητές οι «ερυθρόλευκοι» από τη φιλόξενη έδρα του Πανιωνίου και μόνο τα… 3 δοκάρια, οι 18 τελικές, τα 10 κόρνερ, το 67% κατοχή μπάλας και το παιχνίδι «της γάτας με το ποντίκι» που έπαιξε στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ήταν… «μιλημένα»;

Θα σοβαρευτούμε κάποτε, τέλος πάντων; Αν δεν θέλουν κάποιοι να το βοηθήσουν, θα το αφήσουν τουλάχιστον το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα να διεκδικήσει τα όποια ψήγματα αξιοπιστίας στα οποία το έχουν αφήσει να προσπαθεί και να ελπίζει για ένα (κάπως, βρε αδερφέ) καλύτερο μέλλον;

Ή θα το πυροβολούν και θα το «πριονίζουν» εις το διηνεκές; Όσο τουλάχιστον ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής;

Υ.Γ.: Παρά τη συντριπτική στατιστική του και την «κατηφόρα» στο σκηνικό- μονότερμα του β’ μέρους, όχι, ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Δεν είχε την ανάλογη – με τους αριθμούς και την πίεση που άσκησε όταν φοβήθηκε από το φάσμα της απώλειας βαθμών – απόδοση.

Υ.Γ.1: Παλιοχαρακτήρας ο Τζεμπούρ έτσι; Για δεύτερη σερί χρονιά σκόραρε στη Νέα Σμύρνη και δεν πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στην ομάδα που έφαγε ψωμί. Μπράβο του! Και επαγγελματίας και άνθρωπος.

Υ.Γ.2: Α γεια σου, Λεονάρντο. Τι σχέση έχει η γραμμή κρούσης και με τα δύο «μπαζούκας» μαζί στο ματς; Και πόσο καλύτερα αναπτύσσεται η ομάδα με Ιμπαγάσα και Μασάντο δίδυμο στον άξονα;
Θα ήθελα πάντως να δω σε ολόκληρο το 90άλεπτο, μια φορά, παρέα στην επίθεση Μήτρογλου και «τρομοκράτη». Όπως και στο κέντρο, «Κάνιο» και Πορτογάλο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags