Παίζοντας πόκερ online (σε μια από τις λίγες νόμιμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή) όχι μόνο έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που δημιουργούν οι εταιρίες κατά καιρούς (και που προφανώς δεν πρόκειται να βρείτε στο φιλικό σπίτι που το «στήνετε» κάθε χρόνο), αλλά επιπλέον έχετε την ευκαιρία να παίξετε πολύ περισσότερες παρτίδες σε μικρότερο χρόνο, να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε μεγάλα τουρνουά, ακόμα και να κερδίσετε πολύ περισσότερα απ’ όσα ρισκάρετε παίζοντας σε τουρνουά με πολύ χαμηλή τιμή εισιτηρίου, ή ακόμα και με δωρεάν είσοδο.

Ειδικά στη διάρκεια των γιορτών  οι εταιρίες online πόκερ θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή μας με πολύ αξιόλογες προσφορές, όπως για παράδειγμα αποκλειστικά τουρνουά για Έλληνες παίκτες, online προκριματικά , τουρνουά στα οποία η εταιρία «βάζει» επιπλέον χρήματα στα έπαθλα, εορταστικά events και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ειδικά τα τουρνουά με τα προστιθέμενα (ή τα εγγυημένα) έπαθλα έχουν μεγάλη αξία: για παράδειγμα, αν για να μπείτε σε ένα τουρνουά πληρώσετε 6 δολάρια και παίζετε με 99 αντιπάλους, τα χρηματικά έπαθλα θα φτάσουν τα 600 δολάρια. Αν όμως η εταιρία έχει δεσμευτεί να προσθέσει 1.000 δολάρια (που είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο), τότε τα χρηματικά έπαθλα θα φτάσουν τα 1.600 δολάρια. Πολύ καλύτερα έτσι, σωστά; 

Θυμηθείτε να κρατήσετε ένα όριο βιώσιμο για την τσέπη σας, μην ρισκέρετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε και διασκεδάστε το κερδίζοντας χρήματα!

Γνωρίστε τον κόσμο του πόκερ, στο PokerLobbygr.com