Facebook Pixel "Πρωταθλητής των …φιλικών"
| 2011-03-14 09:00:00

"Πρωταθλητής των …φιλικών"

"Πρωταθλητής των …φιλικών"

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το "ξινό" πρωτάθλημα που παίρνει o Ολυμπιακός."Ελπίζω να καταλάβατε και οι τελευταίοι πως αν τον άφηναν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει στον Πειραιά θα έπαιρνε και το πρωτάθλημα". 

Aναλυτικά το άρθρο του:

Ελπίζω να καταλάβατε και οι τελευταίοι πως αν τον άφηναν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει στον Πειραιά θα έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Διότι πολύ απλά ΔΕΝ μπορούν τα παλικάρια!

Διαβάζαμε που λέτε εδώ και μέρες ότι ήθελε ο Ολυμπιακός να κάνει φιέστα μέσα στην Τούμπα. Μπορείτε αν θέλετε να με κατηγορήσετε για πολλά και διάφορα αφού κουσούρια όλοι έχουμε σε αυτή τη ζωή. Μαζόχας πάντως δεν είμαι ώστε να γουστάρω να βλέπω τους αντιπάλους να πανηγυρίζουν μπροστά στα μάτια μου. Κάθισα λοιπόν μια έξτρα μέρα στη Θεσσαλονίκη για έναν και απλό λόγο. Επειδή ήμουν σίγουρος ότι δεν πρόκειται να νικήσουν ούτε και αυτή τη φορά. Και ήθελα να το πιστοποιήσω και live.

Πρωταθλητής των… φιλικών χαρακτηρίζεται από κόσμο και κοσμάκη ο Ολυμπιακός και να που τα αποτελέσματα κάτι τέτοιο μας δείχνουν. Μια νίκη της προκοπής δεν έκαναν, με εξαίρεση το διπλό στο Βικελίδης επί του Αρη ο οποίος βέβαια σώθηκε μόλις αυτή την αγωνιστική σε ματς - θρίλερ. Ωραίο πρωτάθλημα παίρνει, να το χαίρεται... Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε με δέκα και χωρίς τον Σισέ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός όμως ούτε ισοπαλία δεν μπόρεσε να πάρει με τα δεύτερα του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός τον κέρδισε δυο φορές τον Ολυμπιακό φέτος και μάλιστα με ανατροπές με τις οποίες τον πήρε παραμάζωμα. Ο ΠΑΟΚ τον πέταξε έξω από το Κύπελλο όντας αήττητος μέσα και έξω, τον κέρδισε και με ανατροπή τώρα στην Τούμπα, ενώ και στον πρώτο γύρο αν δεν έπαιρνε κόκκινη ο Ίβιτς δύσκολα θα 'χανε. Η ΑΕΚ τον νίκησε στο ΟΑΚΑ, ίσως το κάνει και στο Φάληρο προσεχώς. Μέχρι και ο Ηρακλής του γύρισε ματς στην πρεμιέρα. Μόνο ο Βόλος, η Κέρκυρα, οι Σέρρες, η Τρίπολη, η Καβάλα και η Ξάνθη δεν του πήραν ούτε βαθμό. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Σκάσανε στη φόρα και οι κασέτες, άντε να πανηγυρίσεις τώρα. Και εσύ και οι... άλλοι. Ξινό τους βγαίνει το πρωτάθλημα κι αυτό είναι εν μέρει λογικό. Σιγά – σιγά αρχίζουν όλοι να καταλαβαίνουν τι έχει παιχτεί. Ξυπνάνε. Τζάμπα πηγαίνει και ο Μαρινάκης πριν από κάθε παιχνίδι και τους λέει να δείξουν ποιοι είναι. Εδειξε ο… Καλόπουλος και τα άλλα δύο τα κουμάσια και καθάρισαν για όλους. Εκείνοι είπαμε: ΔΕΝ μπορούν!

Δέκα βαθμούς διαφορά έχει ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του είναι ξενερωμένοι. Οχι γιατί έχουν ψηλά τον πήχη, αλλά γιατί πολύ απλά δεν έχουν δει ούτε μια νίκη με μεγάλο αντίπαλο. Ετσι για να τους φύγει η περιέργεια ρε αδερφέ. Και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα αναρωτιούνται μήπως είχαν δίκιο οι… κασέτες. Κι ας τους λένε οι παπαγάλοι τους ότι αδικούνται και από πάνω. Παπαγάλοι είναι, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά τους…

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags