Facebook Pixel Περίμεναν παραμονή, πήραν 15.000 ευρώ!
| 2011-03-15 17:15:00

Περίμεναν παραμονή, πήραν 15.000 ευρώ!

Περίμεναν παραμονή, πήραν 15.000 ευρώ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε να κάνει μια δήλωση στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όχι για να ανακοινώσει την παραμονή του στην ομάδα, αλλά για να ανακοινώσει δωρεά 15.000 ευρώ.

Την ώρα που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός υποφέρει οικονομικά και κανείς επιφανής φίλος του συλλόγου δεν βγαίνει μπροστά για να ενισχύσει το ιστορικό σωματείο, ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» φώναξε «παρών».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στο πλαίσιο της εκδήλωσης για οικονομική ενίσχυση των προβληματικών τμημάτων του συλλόγου, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη.

«Ξέρω ότι περιμένατε τι θα πω αλλά δεν είναι αυτό. Θέλω να πω πως έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον σύλλογο. Μίλησα με την σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση, Η οικογένεια Σισέ θα κάνει μια δωρεά 5.000 και 10.000 ευρώ προς τον σύλλογο», δήλωσε.

Από εκεί και πέρα, στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε πλήθος αθλητών από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και άπαντες απηύθυναν μήνυμα για να ενισχύσουν την καμπάνια με τα SMS.

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Σωτήρης Πανταλέων, Γιώργος Αφρουδάκης, Ξανθή Μυλωνά, Γιώργος Τσόκας, Ελευθερία Χατζηνίκου, Μαρία Χαλιβελάκη, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου ήταν εκεί ενώ παρούσα και η διοίκηση του Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο Νίκο Ρισβά και τους Νίκο Πλυτά, Ηρακλή Δημητρά, Γιάννη Παπαδάτο, το πρώην μέλος της διοίκησης Στέφανο Αυγουλέα και τον πρόεδρο του ΤΑΑ Στράτο Σωπήλη.

Από το τμήμα ποδοσφαίρου το «παρών» έδωσε, πλην του Τζιμπρίλ Σισέ, ο Αλέξανδρος Τζόρβας ενώ έντονη ήταν η παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο ξενοδοχείο που έγινε η εκδήλωση.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Στέλνοντας ένα SMS στο 54242 με την λέξη «ΠΑΟ».

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε όλα στα ταμεία του Ερασιτέχνη για να καταπολεμηθούν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Η προσπάθεια θα κορυφωθεί στις 15 Απριλίου 2011 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ με μια συναυλία.

Τα μηνύματα των αθλητών:

ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ:
«YOU LOVE PANATHINAIKOS? SCORE BY SENDING AN SMS TO 54242»
(«Αγαπάς τον Παναθηναϊκό; Σκόραρε στέλνοντας SMS στο 54242»)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ
«Ένας σύλλογος με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, ένας σύλλογος με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον. Γιατί να μην είναι Οικονομικά ανεξάρτητος; Βοήθησε και συ, στέλνοντας ένα SMS ΣΤΟ 54242. Το SMS της καρδιάς σας».
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
«Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό SMS μπορεί να γίνει η τέλεια ASSIST για τον ΠΑΟ μας».
 

ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ
«Ένα SMS που παίρνει μισό λεπτό από το χρόνο σας, στοιχίζει μόνο 2 ευρώ και, πραγματικά αξίζει τον κόπο. 54242»
 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ
«Δώστε πάσα ζωής στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας. Ένα SMS στο 54242 δίνει ελπίδες στα όνειρά μας».
 

ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ
«Κάντε μία «ντρίπλα» στα χρέη του Συλλόγου μας. Στείλτε ένα «καλάθι» γεμάτο SMS για την ομάδα μας στο 54242».
 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
«Στείλτε μία «σφύρα» αγάπης για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, όσο πιο μακριά μπορείτε. SMS στο 54242».
 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ
«Όταν παίζεις για μία ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι χρόνια ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, την στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω και Εγώ ένα SMS κάθε μέρα στο 54242».
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
«Τα γκολ στην πισίνα ανεβάζουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας πιο ψηλά. Τα μηνύματα στο 54242 ανεβάζουν στον «ΑΦΡΟ» την αγαπημένη μας ομάδα».
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΣ
«Το Polo βοηθάει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας να «βουλιάξει» τα χρέη του.
Στέλνουμε «φουνταριστό» SMS αγάπης στο 54242».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags