Facebook Pixel Τι προπονητή ψάχνει ο Αλαφούζος;
| 2013-04-02 08:49:00

Τι προπονητή ψάχνει ο Αλαφούζος;

Τι προπονητή ψάχνει ο Αλαφούζος;

Νέος, φιλόδοξος με έργο στις ομάδες που έχει δουλέψει και με ετήσιες απολαβές μέχρι 250.000 ευρώ είναι το προφίλ του προπονητή, που θέλει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό.

Ηδη υπάρχει μία λίστα με προπονητές από το εξωτερικό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις διαψεύσεις, υπάρχει θέμα Σάκη Τσιώλη και μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει ξεκαθαρίσει είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές και με προπονητή από το εξωτερικό και ο στόχος είναι σύντομα να υπάρχει αποτέλεσμα , για να αρχίσει προγραμματισμός. Τις επαφές αυτές τις κάνει ο Βαρέλα, αλλά από την Ελλάδα πάντα υπάρχει το όνομα του Σάκη Τσιώλη, που λήγει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι σε συζητήσεις, για να το ανανεώσει. Μάλιστα παρά το ότι δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό, λέγεται ότι έχει σταλεί από τους «πράσινους» μήνυμα στον Τσιώλη για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Ελληνας τεχνικός, όμως, θέλει να ξέρει τι θα γίνει μέχρι τέλος Απριλίου, για να αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του και έχει ζητήσει από τους «πράσινους» μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν δώσει μία απάντηση για το τι θα γίνει. Από την Ελλάδα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν σε εκτίμηση και τον Δώνη, αλλά είναι δεσμευμένος με τον ΠΑΟΚ και μόνο αν φύγει μπορεί να υπάρξει θέμα. Είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Βονόρτας θα παραμείνει στο τιμ και του νέου τεχνικού, όποιος και αν είναι. Ο Φάμπρι πήγε στην Παιανία, χθες το πρωί, για να πάρει τα πράγματά του, ώστε να μη συναντήσει τους παίκτες. Από την Ελλάδα θα φύγει μόλις τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα.

Εχει πάρει ήδη 62.000 ευρώ και άλλα τόσα θα πάρει σε δόσεις, αφού αυτή ήταν η συμφωνία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags