Facebook Pixel Ο Σαραβάκος και η …υπέρβαση!
| 2013-04-19 17:54:00

Ο Σαραβάκος και η …υπέρβαση!

Ο Σαραβάκος και η …υπέρβαση!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει 7ο αστέρι στο μπάσκετ, αλλά και για τις αποφάσεις του Αλαφούζου με Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο. Τι θέλει για να γυρίσει ο «μικρός»;

Στο μπάσκετ χάσαμε, αλλά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη. Το κερδίζουμε πάμε Λονδίνο για να ράψουμε το έβδομο αστέρι. Δεν το κερδίζουμε επιστρέφουμε πίσω με ψηλά το κεφάλι. Ηδη αυτή η ομάδα φέτος έχει κάνει την υπέρβαση.

Στο ποδόσφαιρο είμαστε προ αποφάσεων Αλαφούζου για την επόμενη χρονιά. Φαίνεται, ότι μαζί με Αναστασίου θέλει και Σαραβάκο και Νταμπίζα. Για τον Νταμπίζα υπάρχουν τρομερές αντιδράσεις από τον κόσμο, ο Σαραβάκος αν αναλάβει θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Προσοχή, όμως. Αν ο Σαραβάκος έρχεται, για να «μαλακώσει» τις αντιδράσεις με τον Νταμπίζα, θα έρθει και θα φύγει από μόνος του ή δεν θα έρθει καθόλου.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

 

Την τελευταία φορά, που ήταν στο Δ.Σ και αισθανόταν ότι δεν πρόσφερε τίποτα πήρε το καπελάκι του και έφυγε. Για αυτό πριν γίνει οτιδήποτε ας ξεκαθαρίσουν τους ρόλους. Ο Σαραβάκος θα επιστρέψει μόνο αν έχει ενεργό ρόλο. Αλλιώς ξεχάστε τον…

Στο παιχνίδι με την Βέροια ο Παναθηναϊκός οφείλει να παρουσιαστεί όπως στο ντέρμπι και να κερδίσει. Το λέω διότι βλέπω μία χαλαρότητα αυτή την εβδομάδα από τους παίκτες, την οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Βονόρτας. Τα έχουν κάνει μούσκεμα φέτος, ας εξαντλήσουν με μία νίκη τις όποιες πιθανότητες έχουν, ώστε να πάρουν την έκτη θέση, που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη, αν ο ΠΑΣ δεν πάρει την αδειοδότηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags