Facebook Pixel Η θέαση της Λεωφόρου και η ανησυχία του Σαρρή…
| 2013-05-15 17:14:00

Η θέαση της Λεωφόρου και η ανησυχία του Σαρρή…

Η θέαση της Λεωφόρου και η ανησυχία του Σαρρή…

Ποιοι έχουν στόμα και μιλιά δεν έχουν στον Παναθηναϊκό; Πού υπερτερεί η Λεωφόρος σε σχέση με το ΟΑΚΑ; Τι ανησυχεί τον Σαρρή; Οι απαντήσεις από τον Τάσο Νικολογιάννη στο blog του στον sportdog...

Αυτό που μου αρέσει στην νέα τριανδρία του Παναθηναϊκού, που αναλαμβάνει την ομάδα, είναι ότι δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια. Και θα έλεγα στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν αναφερόμενος στον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Νίκο Νταμπίζα, που δεν θέλουν να μιλάνε πολύ. Ο Αναστασίου λόγω και θέσης είναι πιο επικοινωνιακός, αλλά και αυτός ξεκαθάρισε στην παρουσίαση του, ότι δεν έχει διάθεση να μιλάει πολύ. Και αυτό είναι το σωστό. Από λόγια έχουμε χορτάσει στον Παναθηναϊκό. Καιρό να δούμε και τίποτα στο γήπεδο.

Πού υπερτερεί η Λεωφόρος;

Με την ευκαιρία της επιστροφής στην Λεωφόρο να πω ότι ένα θέμα, που υπερτερεί το «κλουβί» σε σχέση με το ΟΑΚΑ είναι η θέαση. Φυσικά το ΟΑΚΑ έχει ανέσεις , πάρκινγκ, χώρους, που κάνουν τον θεατή να αισθάνεται άνετα, αλλά η θέαση στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι και τόσο εύκολη. Υπάρχουν σημεία , που με δυσκολία βλέπεις ακόμα και τα νούμερα των παικτών, λόγω της μεγάλης απόστασης. Σε αυτό υπερτερεί η Λεωφόρος. Οι παίκτες είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και ο θεατής τα βλέπει όλα με μεγάλη ακρίβεια.

Κερδίζει στο δημοψήφισμα

Όσο για το δημοψήφισμα που θα κάνει ο Αλαφούζος για Λεωφόρο, η Βοτανικό πιστεύω ότι θα κερδίσει η Λεωφόρος με 30.000 θέσεις και όχι με 16.000 θέσεις, που είναι σήμερα. Αν ήταν άλλες οι εποχές θα κέρδιζε ο Βοτανικός με 45.000 θέσεις.

Για ανησυχεί;

Βλέπω μία ανησυχία στην ΕΠΟ του Σαρρή για την επίσκεψη του Αλαφούζου στον Τραβέρσο, τον υπεύθυνο των αδειοδοτήσεων. Γιατί άραγε;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags