Facebook Pixel "Τα θέλουμε όλα και μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα"
| 2011-03-21 16:27:00

"Τα θέλουμε όλα και μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα"

"Τα θέλουμε όλα και μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα"

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να γεμίσει το «Καραϊσκάκη» ενόψει του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η γιορτή για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μόλις άρχισε, με τρόπο εμφαντικό, με δύο τίτλους το Σαββατοκύριακο! Της ομάδας ποδοσφαίρου η οποία νίκησε την ΑΕΚ με 6-0 και κατέκτησε το Πρωτάθλημα και της ομάδας βόλεϊ ανδρών η οποία κατάκτησε το Κύπελλο νικώντας με 3-1 σετ τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Ορεστιάδα!

Την ίδια στιγμή που η ομάδα πόλο γυναικών προκρίθηκε στο φάιναλ 4 του Τσάμπιονς Καπ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και όλες οι ομάδες μας συνέχισαν με νίκες και είναι πρωτοπόρες παντού.

ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. Αρκεί να σταθούμε με ακόμη περισσότερο πάθος δίπλα στις ομάδες μας και ιδιαίτερα στις ερασιτεχνικές και τους αθλητές των τμημάτων που αγωνίζονται, νικούν και κατακτούν τίτλους, απλήρωτοι επί μακρόν.

Οι αθλητές μας τιμούν έμπρακτα τη φανέλα του Θρύλου και αξίζουν τον έπαινο και τη βοήθεια όλων μας.
Η 7 μ.μ. της 24ης Μαρτίου είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Η 7 μ.μ. της 24ης Μαρτίου είναι η ΩΡΑ που πρέπει να κορυφωθεί η στήριξη με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ μας στο φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου και ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS, τα οποία ξεπέρασαν τα 100.000, στο 54080.

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, μέσα από διαγωνισμό SMS, τις φανέλες των παικτών".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags