Facebook Pixel Κι αυτός από τα χέρια του ΠΑΟ;
| 2010-12-31 17:38:00

Κι αυτός από τα χέρια του ΠΑΟ;

Κι αυτός από τα χέρια του ΠΑΟ;

Μετά τον Νέμεθ ο Ολυμπιακός πρόλαβε τον Παναθηναϊκό και για τον Κουμορτζί, αν και οι «πράσινοι» δεν «καίγονταν» για κανέναν από τους δύο… Ο sportdog ξέρει και σας λέει.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ούγγρο επιθετικό και στο Λιμάνι πανηγύριζαν επειδή τον άρπαξαν μέσα από τα χέρια του «αιώνιου». Κάτι παρόμοιο με αυτό που πάει να γίνει τώρα και με τον «Κούμο», δηλαδή, αν και στο «τριφύλλι» δεν καίγονται για τον άσο του Πανιωνίου.

Το ίδιο ακριβώς που συνέβη και στην περίπτωση του Νέμεθ, με τον μάνατζέρ του να δηλώνει λίγο πριν την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, ότι άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα είναι κοντά στο πελάτη του και όχι ο Παναθηναϊκός.

Υπήρχε, δηλαδή, ενδιαφέρον, όπως αντίστοιχα και τώρα για τον Αφρικανό χαφ, αλλά όχι όπως «διαρρέεται» από… δήθεν κύκλους και τετράγωνα ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή. «Κύκλοι» και «τετράγωνα» οι οποίοι δεν προέρχονται καν από το «τριφύλλι»...

Με βάση το γεγονός ότι ο υψηλόσωμος χαφ είναι κοντά στο Λιμάνι, έχουν ήδη αρχίσει οι τίτλοι στις εφημερίδες περί «κίνησης ματ» και «μαγκιάς» του Μαρινάκη κόντρα στον «αιώνιο». Ότι, δηλαδή, πήρε τον παίκτη μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού, όπως είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι με τον Νέμεθ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags