Facebook Pixel "Κάναμε λάθος τακτικής στη Γερμανία"!
| 2013-08-23 09:48:00

"Κάναμε λάθος τακτικής στη Γερμανία"!

"Κάναμε λάθος τακτικής στη Γερμανία"!

Στο παιχνίδι με τη Σάλκε στη Γερμανία, αλλά και σε εκείνο που θα γίνει στην Τούμπα την ερχόμενη Τρίτη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης...

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα όσων είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το ματς της Τετάρτης: «Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Σάλκε. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το δεύτερο ματς είναι πολύ δύσκολο και αυτό που τώρα λέμε είναι πως πραγματικά ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Σχετικά με τη διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: «Ενώ ξεκινήσαμε καλά, μετά το 15' γυρίσαμε πίσω. Υποσυνείδητα έγινε και μάλλον οφείλεται στο ότι έπρεπε να διαφυλάξουμε εκείνο το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα κάναμε εντός γηπέδου και ένα λάθος τακτικής το οποίο γνωρίζουμε μεταξύ μας. Αυτό διορθώθηκε με όσα μας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια. Τα εφαρμόσαμε σωστά και στην επανάληψη ήμασταν σαφώς καλύτεροι».

Για το αν αποτελεί “οδηγό” ενόψει Τούμπας το β' ημίχρονο: «Ό,τι και αν έγινε, στο δεύτερο ματς πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτό πρέπει να γίνει και στα 90 λεπτά. Από εκεί και πέρα δεν πρέεπι να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όλα αυτά θα βοηθήσουν...».

Αναφορικά με το γκολ στη Γερμανία: «Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο και πιστεύαμε στην επιτυχία. Είναι σημαντικό κι ευτυχώς που το πετύχαμε μέσα στο δικό τους γήπεδο».

Για τα διπλά ματς που θα κληθεί να δίνει ο ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα: «Καταρχάς το έχουμε ξανακάνει και άλλες φορές πρόπερσι και παλιότερα. Είναι δεδομένο ότι και φέτος θα παίξουμε άλλα έξι ματς μέχρι τον Δεκέμβριο, ανεξάρτητα από τξη διοργάνωση. Όπως και να έχει, εί0μαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού μέσα από αυτό θα εξασφαλίσουμε συμμετοχή και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Όσο για το πως νιώθει που φέτος ακούει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν έχει σημασία τι έγινε μέχρι τώρα και αν έπαιξε με άλλη ομάδα στη διοργάνωση. Για μένα είναι όνειρο μεγάλο να βρεθώ με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέλω πολύ και πραγματικά ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags