Facebook Pixel "Μπαίνει ή δεν μπαίνει;". Το θέμα είναι ...πού;
| 2013-10-18 13:28:00

"Μπαίνει ή δεν μπαίνει;". Το θέμα είναι ...πού;

Sportdog Team
"Μπαίνει ή δεν μπαίνει;". Το θέμα είναι ...πού;

Η αγωνία του συντάκτη όταν βλέπει μπροστά του τα προσόντα του Ασπρίγια ή το θέμα που κάνει "τζιζ". Ο sportdog εγκαινιάζει σήμερα ακόμα ένα blog. Doggy Style και ...το νου σας!

- "Είπε ο Σισέ τη λέξη γαμ...ένος. Μπαίνει ή δεν μπαίνει; Κι αν μπαίνει, πώς να τη γράψουμε;".
- "Βρήκα φωτό με το τσουτσούνι του Ασπρίγια. Κοίτα εδώ. Ανακόντα! Μπαίνει ή δεν μπαίνει;".
- "Ξέρω τον ντοπαρισμένο της Σούπερ Λίγκα πριν ανακοινωθεί. Μπαίνει ή δεν μπαίνει;".
- "Αδερφός διεθνή ποδοσφαιριστή είναι τραβεστί. Μπαίνει ή δεν μπαίνει;".
- "Ο πρόεδρος θέλει να τον διώξει επειδή η γυναίκα του έχεις διαρκείας σε αντίπαλο. Μπαίνει ή δεν μπαίνει;".

Γιατρός που είπε "όχι" σε μεταγραφή και τον έκανε στην άκρη ο προπονητή για να πάρει τη μίζα του. Πρόεδρος που χαστούκισε τον προπονητή. Προπονητής που πήρε παίκτη στην Εθνική για να τον "ψήσει" για μεταγραφή, αφήνοντας εκτός ομάδας "καλύτερες" λύσεις. Ποδοσφαιριστής που κεράτωσε τη γυναίκα του με γνωστό μοντέλο. Προπονητής που κατέβασε οδηγό από το πούλμαν επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά. Πολιτευτής ακροδεξιού κόμματος που έχει σχέση με μαύρη μπαργούμαν από την Τζαμάικα. Ποδοσφαιριστής που...

Κάθε μέρα τα ίδια. Λες και τα γραφεία του sportdog έχουν κάποιο μαγνήτη που συγκεντρώνει όλα τα περιέργα που συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο σε αυτόν. Λες και υπάρχει κάποιο μαγικό λυχνάρι που παίρνει μπρος μαζί με την καφετιέρα και εμφανίζει το τζίνι των θεμάτων που κάνουν "τζιζ", των θεμάτων που "καίνε", των θεμάτων που μπορεί να κάψουν τους πρωταγωνιστές ή και ...εκείνους που τολμούν να τα γράψουν. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, σε τι εποχές ζούμε και πόσα έχουν συμβεί γύρω μας "δι΄ ασήμαντον αφορμήν".

Το ερώτημα, λοιπόν, πάει κι έρχεται, λες και είναι το μόνιμο σλόγκαν όσων εργάζονται στον sportdog ή συνεργάζονται μαζί του. "Μπαίνει ή δεν μπαίνει;", ρωτάει ο ένας τον άλλον και συνήθως η απόφαση βγαίνει δια βοής. Κατά κανόνα "μπαίνει", αφού πρώτα ξεκαθαριστεί το ..."πού μπαίνει", γιατί το παλιότερο σλόγκαν "πονάω, αλλά μ΄ αρέσει", μπορεί να βρει εφαρμογή μόνο σε σαδομαζοχιστικές πορνοταινίες. Σαν αυτές στις οποίες ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει ο Φαουστίνο Ασπρίγια, από το -δεκάδων χιλιάδων "χτυπημάτων"!!!- θέμα που ανεβάσαμε χθες. Τι πράμα ήταν κι αυτό, ρε παιδιά! Πώς έπαιζε μπάλα αυτό το παλικάρι; Με δυο πόδια και ...μαγκούρα!

Κατά κανόνα, λοιπόν, το θέμα "μπαίνει". Με τον τρόπο του, αλλά μπαίνει. Κι όταν "δεν μπαίνει", αυτό συνήθως οφείλεται σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, σε ηθικές δεσμεύσεις. Γιατί αν έχεις στα χέρια σου το θέμα που "καίει" και δεν το βγάλεις για άλλους λόγους, τότε δεν κάνεις ρεπορτάζ, αλλά "δημοσιογραφία με ζαρτιέρες". Και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, πάντα κάποιος Ασπρίγια θα περιμένει στη γωνία...

Εδώ, στον sportdog, γνωρίζουμε πως όλοι μας περιμένουν στη γωνία. Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα περιμένουν σε αυτήν ακριβώς τη γωνία του διαδικτύου για να γευτούν τα ζεστά μας "κουλουράκια", τα "καυτά" μας νέα. Και για να έχουν υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα μικρότερο των 10 μηνών, αυτό σημαίνει πως η συνταγή μας είναι επιτυχημένη. Τα "κουλουράκια" μας κάνουν θραύση. Ακόμα και οι "τουλούμπες", σαν του αδερφού Φαουστίνο!

Από σήμερα, λοιπόν, στη στήλη αυτήν εδώ, το "Doggy Style", όποιος συντάκτης ή συνεργάτης του sportdog ...προλαβαίνει, θα γράφει τις δικές του αγωνίες, τα δικά του "μπαίνει, δεν μπαίνει" και κυρίως θα αποφασίζει ...πού θα μπει την κάθε φορά. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, το "Doggy Style" υπόσχεται να διαβάζετε εδώ όσα δεν ...γράφονται, όσα δεν μπαίνουν, όσα περιμένετε να διαβάσετε από το πιο αδέσποτο site του ελληνικού διαδικτύου.

Με αγωνιστικά γαβγίσματα, καλή μας αρχή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags