Facebook Pixel Πίεση στον Μελισσανίδη
| 2011-04-05 08:32:00

Πίεση στον Μελισσανίδη

Πίεση στον Μελισσανίδη

Κάθε φορά που η "Ένωση" βρίσκεται προ αδιεξόδου, ξαφνικά στο ρεπορτάζ της ομάδας επιστρέφει ο Μελισσάνιδης ως σανίδα σωτηρίας. Έτσι και τώρα που θέλουν να τον πείσουν να ασχοληθεί πάλι.

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την προσπάθεια που σχεδιάζεται στην ΑΕΚ να πειστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να επιστρέψει. Η πίεση από ΑΕΚτσήδες που τον γνωρίζουν, οι προϋποθέσεις για να μπει ο πρώην πρόεδρος και οι σκέψεις που κάνει ο ίδιος.

Μεγαλώνει το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες εντός των μυημένων οργανωμένων και μη, οπαδών της ΑΕΚ να κάνουν μία «διαδήλωση»-έκκληση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ασχοληθεί ξανά με την ΠΑΕ.

Στο πρόσωπο του ο ΑΕΚτσής βλέπει αυτό που θα ήθελε, στην υπόθεση της ΑΕΚ, να είναι ο ίδιος: ένας πλούσιος και δυνατός επιχειρηματίας που θα πάρει πάνω του την ΠΑΕ και θα χρηματοδοτήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των ΑΕΚτσήδων.

Στη θέση του Μελισσανίδη, αν το σκεφτόμουν, θα έκανα το βήμα μόνο υπό τον «θα βάλω πλάτη εγώ αν βάλετε κι εσείς, για να τη φτιάξουμε όλοι μαζί την ΑΕΚ και να έχει όλο αυτό προοπτική να φτάσει η ΑΕΚ στην εποχή που θα ζει δίχως την ανάγκη κανενός» όρο.

Στη θέση του Μελισσανίδη θα μάζευα όσους είχαν την ευθύνη της ΠΑΕ την τελευταία 7ετία και θα τους ζητούσα να συμβάλλουν οικονομικά στην επιχείρηση της εξυγίανσης. Δεν θα ζητούσα τίποτα περισσότερο από το να βοηθήσουν άμεσα την ΑΕΚ, να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε και με δική τους, αν όχι μόνο με δική τους, ευθύνη.

Δεν έχω ιδέα αν ο Μελισσανίδης έχει αλλάξει διάθεση απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ ή αν έχει χρόνο και κουράγιο να ασχοληθεί μαζί της σε μία περίοδο που απλώνεται και εξαπλώνεται επιχειρηματικά, που δίνει ρεύμα στα ελληνικά νοικοκυριά και διευθύνει εταιρείες του αμερικανικού χρηματιστηρίου. Ακούω ότι ακόμα βγάζει τον εαυτό του εντελώς έξω από την κουβέντα της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ότι στο εξής θα δεχτεί μεγάλη ψυχολογική πίεση από τους ΑΕΚτσήδες που τον γνωρίζουν. Διότι είναι ο μόνος που μπορεί να ζητήσει τα παραπάνω και να γίνουν πράξη.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags