Facebook Pixel Πήγε για την ΑΕΚ και έφαγε άκυρο!
| 2013-11-13 19:40:00

Πήγε για την ΑΕΚ και έφαγε άκυρο!

Sportdog Team
Πήγε για την ΑΕΚ και έφαγε άκυρο!

Toν άγγιξε το μήνυμα, «λίγα από πολλούς», του Μελισσανίδη αλλά ο υπάλληλος της Τράπεζας δεν πήρε το...μήνυμα. Το doggy style σας παρουσιάζει μία ιστορία ενός Ενωσίτη οπαδού που λόγω... άγνοιας δεν έγινε μικρομέτοχος στην “Αγιά Σοφιά”

Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ, θα μοιραστεί μαζί σας η στήλη.

Όπως γνωρίζετε, από την προηγούμενη Τετάρτη που παρουσιάστηκαν τα επίσημα σχέδια της “Αγιάς Σοφιάς”, τρέχει η διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της “Δικέφαλος 1924 Α.Ε.” στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ανοικτά οι οπαδοί της ομάδας, συμβάλλοντας στην ανέγερση του νέου σπιτιού της Ένωσης.

Ο λογαριασμός στον οποίο γίνεται κατάθεση για την ΑΜΚ έχει δοθεί εδώ και μία εβδομάδα στη δημοσιότητα. Υπό κανονικές προϋποθέσεις, το προσωπικό της συγκεκριμένης τράπεζας σε όλα τα υποκαταστήματα, θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για τη διαδικασία, καθώς δεν γίνεται όποιος ΑΕΚτζής πάει στον γκισέ να θυμάται τον αριθμό του λογαριασμού.

Κάτι τέτοιο συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν φίλος της Ένωσης πήγε να δώσει απ'το υστέρημά του και να αγοράσει δύο μετοχές της “Δικέφαλος 1924 Α.Ε.”. Εξάλλου το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν «πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς», κάτι που άγγιξε τον οπαδό της ιστορίας μας. Όπως εξομολογήθηκε στην στήλη ο ίδιος, ο υπάλληλος που τον εξυπηρέτησε είχε άγνοια για τη διαδικασία!

«Πήγα και ζήτησα να κάνω κατάθεση 20 ευρώ για τη Δικέφαλος, την εταιρεία που θα χτίσει το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο υπάλληλος όμως δεν ήξερε τι εννοούσα. Του εξήγησα αναλυτικά σε τι αναφέρομαι και ότι υπάρχει αριθμός λογαριασμού. Εκείνος έψαξε το σύστημα στον υπολογιστή του και τη μόνη διαδικασία που βρήκε να “τρέχει” ήταν η εγγραφή μέλος στην “Ένωση 1924”, που ήταν εντελώς άλλο πράγμα απ'αυτό που του ζήτησα. Και έτσι έφυγα, αφού έφαγα τέτοιο... άκυρο για την ΑΕΚάρα», είπε στο doggy style ο Ενωσίτης οπαδός, ο οποίος υποστήριξε ότι θα περάσει από εβδομάδα (αφού σημειώσει τον λογαριασμό) να αγοράσει μετοχές.

Ήταν περίεργος ο φίλαθλος της ΑΕΚ που δεν επέμενε παραπάνω; Είχε άγνοια ο υπάλληλος, ή ήταν οπαδός άλλης ομάδας και τον... εμπόδισε κατά κάποιον τρόπο; Τα συμπεράσματα δικά σας. Η ιστορία πάντως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags