Facebook Pixel "Περπατάνε ωρέ οι επαγγελματίες;"
| 2011-04-05 14:30:00

"Περπατάνε ωρέ οι επαγγελματίες;"

"Περπατάνε ωρέ οι επαγγελματίες;"

Άγριο "χέρι" στους παίκτες του Παναθηναϊκού από Φερέιρα. "Είστε επαγγελματίες και περπετάγατε. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στο Καραϊσκάκη. Θα έχουμε πρόβλημα με τον κόσμο"!

Οι τελευταίες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού με αποκορύφωμα την ήττα από τον Πανσερραϊκό έβγαλαν από τα ρούχα του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του και τους τα "έχωσε" για περίπου 5-6 λεπτά στη σημερινή πρωινή προπόνηση.

"Αυτό το πράγμα που παρουσιάσαμε δεν είναι Παναθηναϊκός. Δεν ήταν εικόνα αυτή. Εγώ ντράπηκα για αυτή την εμφάνιση. Σας είπα να μην την πατήσουμε όπως στην Λάρισα και εμείς ήμασταν χειρότεροι. Περπατάγατε μέσα στο γήπεδο. Είστε επαγγελματίες, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και το έχουμε πει πολλές φορές.

Έχουμε δύο ματς μέχρι το τέλος και πρέπει να τα πάρουμε. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στο Καραϊσκάκη. Να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα και με τον κόσμο μας, που μας έχει στηρίξει. Είναι υποχρέωση μας", είπε αρχικά και απευθυνόμενους στους αρχηγούς τόνισε:

"Θέλω και από εσάς σαν πιο έμπειροι να βοηθήσετε και τα υπόλοιπα παιδιά, να ξυπνήσουμε σαν ομάδα και να δείξουμε πρόσωπο ανάλογο με αυτό στα ντέρμπι. Όλοι μαζί πρέπει να ξεπεράσουμε την αγωνιστική κρίση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν ζήτησε τον λόγο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags