Οπως ανακοίνωσε στην προπόνηση ο Νίκος Μαχλάς στους παίκτες του ΟΦΗ, μέχρι μεθαύριο (8/4) θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον υποψήφιο επενδυτή που σκοπεύει να βάλει περίπου 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», ο συγκεκριμένος επενδυτής ονομάζεται Θεόφιλος Παδαγάκης.

Οι επαγγελματικές δραστηριότητές του, όπως έχει δημοσιοποιηθεί, κινούνται στον χώρο της ανακύκλωσης απορριμμάτων και η εταιρεία του έχει έδρα την Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται και σε κάποιες βαλκανικές χώρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον ο Παδαγάκης δώσει οριστικά τα χέρια με τον Μαχλά, θα προχωρήσει στην αγορά των μέχρι τώρα αδιάθετων μετοχών του ΟΦΗ αξίας 450.000 ευρώ.

Στη συνέχεια θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, 1,7 εκατ. ευρώ, στην οποία ο Παδαγάκης προτίθεται να συμμετάσχει. Συνεπώς, εφόσον βάλει αυτά τα χρήματα στους Ασπρόμαυρους θα γίνει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου.

Πηγή: Εξέδρα