Facebook Pixel M. Xριστόγλου: Βάλε μέσα τον Ιμπαγάσα...
| 2013-12-18 10:32:00

M. Xριστόγλου: Βάλε μέσα τον Ιμπαγάσα...

M. Xριστόγλου: Βάλε μέσα τον Ιμπαγάσα...

Tο αξίζει κι ο ίδιος ο «Κάνιο», το θέλει κι ο κόσμος του Ολυμπιακού που έχει μια παράφορη «ερωτική» σχέση με τους κατά καιρούς μάγους που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Έβλεπα τους παίκτες του Ολυμπιακού να αλλάζουν νωχελικά την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο κι αναρωτιόμουνα αν θα πρέπει να δυσφορήσω ή να δείξω κατανόηση. Κατάληξα και σας προτείνω το δεύτερο. Οι περισσότεροι έπαιξαν την Τρίτη στο ψυχοφθόρο ματς με την Άντερλεχτ, έπαιξαν χτες και θα ξαναπαίξουν την Τετάρτη. Καθάρισαν τον Άρη με συνοπτικές διαδικασίες σε είκοσι λεπτά. Διαπίστωσαν γρήγορα ότι οι Αρειανοί άμα λάχει έριχναν και καμιά στο ψαχνό.

 

Είχαν δικαιολογημένα το μυαλό τους στη σημερινή κλήρωση στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πώς να τους αδικήσεις, επειδή δεν έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά...

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού όποια ώρα ήθελαν έμπαιναν στην περιοχή του Διούδη. Ο Ιμπαγάσα που μπήκε καθυστερημένα πήρε πέντε φορές την μπάλα και τις δύο έβγαλε σε τετ α τετ τον Σαβιόλα και τον Ολαϊτάν. Να γράψουμε πάλι ότι είναι μεγάλη κλάση. Μάλλον περιττό. Με όλο τον σεβασμό, ζητάμε από τον κόουτς να τον βλέπουμε περισσότερο. Το αξίζει ο ίδιος ο «Κάνιο», το γουστάρει ο κόσμος του Ολυμπιακού, που όπως είναι γνωστό έχει μια παράφορη «ερωτική» σχέση με τους κατά καιρούς μάγους που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Ιμπαγάσα όμως έχει και κάτι άλλο υπέρ του που τον κάνει τόσο αγαπητό. Κάθεται φέτος μεταξύ πάγκου κι εξέδρας χωρίς να βγάζει «κιχ».

 

Μπράβο του! Μπράβο στον Μαρινάκη που τον κράτησε στην ομάδα. Μπράβο και στον Μίτσελ που... από 'δω και πέρα θα μας τον στερεί όσο γίνεται λιγότερο!

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags