Facebook Pixel "Γατάκι" ο Μπελούτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-09 16:30:00

"Γατάκι" ο Μπελούτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

"Γατάκι" ο Μπελούτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε που αρκετές "πένες" τα είχαν βάλει με τον Μπελούτσι στους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον χαρακτηρισμό "γατάκι" όταν πέρναγε ακόμη προσαρμογή!

Το "γατάκι" λοιπόν είναι σταθερά μέσα στην τριάδα των κορυφαίων της Πόρτο και όπως λένε στην Πορτογαλία θα κάνει μεταγραφή από τους "δράκους" με ποσό που θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο "ράστα", όπως είναι το παρατσούκλι του, και ας μην έχει πια αυτό το χαρακτηριστικό κοτσιδάκι πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις με την Πόρτο.

Οδηγεί την ομάδα του σε μια πανεύκολη κατάκτηση του τίτλου, βρίσκεται μια ανάσα από τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και θα τα παίξει όλα για όλα στο "Ντα Λουζ" για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας.

Ο Βαλβέρδε να δείτε πόσο θα ήθελε αυτό το "γατάκι" είτε στον Ολυμπιακό, είτε στην επόμενή του ομάδα στην Ισπανία. Τη σκούφια του πετάει ο Ισπανός τεχνικός για τον Αργεντινό άσο αλλά πλέον είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Εκτός και αν ο Ερνέστο αναλάβει καμιά Ατλέτικο Μαδρίτης, οπότε η συνύπαρξή τους δεν θα είναι και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου...

Πάρτε μια γεύση από τα κατορθώματα του "Μπέλου" στην Πόρτο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags