Facebook Pixel Δεν ξαναγράφουμε για διαιτησία…
| 2014-01-14 21:25:00

Δεν ξαναγράφουμε για διαιτησία…

Δεν ξαναγράφουμε για διαιτησία…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το «έγκλημα» που έγινε στο Περιστέρι για να μην κερδίσει ο πρωταθλητής και θυμάται τι έγινε με τους διαιτητές σε παλιότερες γκέλες του Ολυμπιακού.

Δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για την Ελληνική διαιτησία, όπως ακριβώς και ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά...

Δεν μπορούμε να μην συμμετέχουμε στο δράμα, σε ένα ακόμη έγκλημα κατά της Ελλάδας, σε όλα τα απαράδεκτα που συνέβησαν στο Περιστέρι για να μην κερδίσει ο πρωταθλητής!

Οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται όσους ασχολούνται με την διαιτησία και την χρησιμοποιούν (όπως λένε) ως άλλοθι στις αποτυχίες, για δεύτερη φορά φέτος κινητοποίησαν όλο το κύκλωμά, έτσι ώστε να πειστούμε ότι μετά τον Σιδηρόπουλο στο Αγρίνιο και ο Στυλιάρας «στήθηκε» από τις αόρατες δυνάμεις που «κυνηγούν» τον αήττητο για να του στερήσουν άλλη μία πανάξια νίκη.

Χθες Δευτέρα, η χώρα φάνηκε να προβληματίζεται περισσότερο για το τι μπαταρίες παίρνει το καθυστερημένο ρολόι του Στυλιάρα που δεν κράτησε σωστά τον χρόνο, παρά για το πόσες ήταν τελικά οι μίζες που μοιράζονταν στην χώρα, κάποια χρόνια μετά τον Κοσκωτά!

Εδώ επάνω να τονίσουμε ότι (και εμείς…) έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία και… να θυμίσουμε δύο-τρία πράγματα γι’ αυτούς που ΠΟΤΕ δεν ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο.

Ο Ολυμπιακός πράγματι τα τελευταία τρία χρόνια όχι μόνο παίρνει το πρωτάθλημα, αλλά στο σύνολο των αγώνων του έχει ελάχιστες απώλειες. Πέρα από κάποιες ισοπαλίες σε ντέρμπι, οι πραγματικές γκέλες του, δεν είναι ούτε 4-5…

Όπως για παράδειγμα:

Στις 29/10/2011 έπαιζε Ολυμπιακός-ΟΦΗ. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα με διαιτητή κάποιον Σελίμο… Τον ξεχάσατε;
Ο άτυχος αυτός κύριος , μετά από κάποιες guest star εμφανίσεις σε αδιάφορα ματς της Δόξας Δράμας εκείνη την χρονιά, υποβιβάστηκε και παίζει στην Β΄ κατηγορία.

27/11/2011 και ο Ολυμπιακός χάνει στην Τρίπολη 2-0 από τον Αστέρα. Ιστορική μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού τότε σφυρίχτηκε το τελευταίο πέναλτι κατά της Ελληνικής… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαιτητής σε εκείνη την γκέλα ο Κύρκος! Δώστε του χαιρετίσματα αν το δείτε πουθενά… Από εκείνο τον αγώνα βγήκε από τους πίνακες!

22/1/2012 και ο Βλαχοδήμος κερδίζει στην Ξάνθη τον Ολυμπιακό 1-0. Διαιτητής ο Κωνσταντινέας, που λίγους μήνες μετά, εκτός από τρεις ανακαινίσεις στον φούρνο, τερμάτισε και την καριέρα του στην διαιτησία, αφού δεν τον βάζανε στους ορισμούς.

Μέσα στο 2013 και ενώ έχουμε καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε στο Αγρίνιο. 0-0 με τον Παναιτωλικό και ο διεθνής Σιδηρόπουλος ξαναπαίζει… χειμώνα. Σύμπτωση και αυτή!

Και ερχόμαστε στον Στυλιάρα, για τον οποίο η ομάδα που κατά τα άλλα δεν ασχολείται με την διαιτησία, έχει αναστατώσει την χώρα, με στόχο να περάσει και πάλι τα απαραίτητα μηνύματα. (Αμφιβάλει κανείς αν θα τα καταφέρει;)

Ας πάμε και στο στοίχημα, αφού υποσχεθούμε ότι δεν θα ασχοληθούμε ξανά με την Ελληνική διαιτησία την οποία εμπιστευόμαστε:

Πότε θα ξανασφυρίξει ο Στυλιάρας; Αποδόσεις:

30,50: Αμέσως την άλλη αγωνιστική
12,50 : Σε δύο εβδομάδες
9,25: Σε ένα μήνα
6,35: Στις 30/2
5,75: Αφού λήξει το ματς Λεβαδειακός- Ολυμπιακός με τον Βοσκάκη…
4,5: Λίγο μετά την επιστροφή Σπάθα
3,25: Μετά το Πάσχα
2,85: Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (όπως κάποτε ο Μάνταλος, ξέρουν αυτοί…)
2,00: Του χρόνου στον αγώνα Πανηλειακός-ΑΕΚ
1,75: Όταν βρεθεί ο Ξηρός…
1,25: Του Αγίου Πνεύματος…

* Έχει πλάκα να αντιδράσουν οι Ολυμπιακοί για όλα τα παραπάνω; Εδώ ρε σεις δεν αντιδρούν στον ΠΑΟΚ, εσάς τι σας ενοχλούν όλα αυτά; Μην είστε κορόιδα…

* Λοιπόν «βαστάμε τα πόδια μας» και πάμε παρακάτω να διασκεδάσουμε…

* Αλλά εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα (δανεισμούς, διαιτησίες, ψηφοφορίες, ορισμούς, συνεννοήσεις, τιμωρίες, συνεργασίες) και τα έχεις ακούσει όλα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μαθαίνεις ότι… «αυτή η ίδια ομάδα έδωσε 80 χιλιάδες ευρώ σε μία άλλη, η οποία ένα καλοκαίρι έψαχνε χρήματα (κατά δήλωση παράγοντά της!) ώστε να πάρει αδειοδότηση! Το αντίτιμο ήταν η απόκτηση(;) του Γιαννιώτα (δεν αποδεικνύεται-επιβεβαιώνεται ούτε από τον ίδιο!) ο οποίος τελικά πήγε στην Φορτούνα Ντύσσελντορφ!»

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags