Facebook Pixel Τόσα δεν έφαγε ποτέ...
| 2014-01-27 18:34:00

Τόσα δεν έφαγε ποτέ...

Sportdog Team
Τόσα δεν έφαγε ποτέ...

Η Μπα-κασέτα άλλαξε, αλλά ο Βαρέλα τον άφησε χωρίς πάτο. Το doggystyle αναλύει τις δύο όψεις του νομίσματος απ΄την ήττα του Άρη στη Λιβαδειά
 

Ο Άρης έχασε τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό μέσα απ'τα χέρια του, με τους Βοιωτούς να παίρνουν το τρίποντο με επική ανατροπή. Αν εξαιρέσουμε τους χαμένους βαθμούς για τους οποίους καιγόταν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εικόνα στη Λιβαδειά σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις. Αν συνοδευόταν μάλιστα με θετικό αποτέλεσμα, τότε θα υπήρχαν περισσότερες ελπίδες για την παραμονή της.

Οι “κιτρινόμαυροι” απ'την αρχή του πρωταθλήματος είχαν πρόβλημα στο γκολ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι (μαζί με τον ΟΦΗ) έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (18 γκολ υπέρ). Στη Λιβαδειά όμως κάτι έδειξε να αλλάζει. Με την παρουσία των νεοαποκτηθέντων, ιδιαιτέρως του Μπακασέτα (που σκόραρε τα δύο απ'τα τρία γκολ στο ντεμπούτο του), οι Θεσσαλονικείς σκόραραν 3 φορές, κάτι που είχε να συμβεί απ΄τη 14η αγωνιστική και το ισόπαλο 3-3 κόντρα στον Εργοτέλη. Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχουν βρει τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα... Μάλιστα και τα τρία τέρματα προήλθαν από ανάλογες ασίστ, όταν ο Άρης έχει όλες κι όλες 13 σε 21 αγωνιστικές.

Όσον αφορά τα μετόπισθεν, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, είδαν ξεκάθαρα, ότι ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε δυσκολία στην ανάπτυξη και δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Άρα οι νεοαποκτηθέντες Μπουγαΐδης και Βλάχος με τους “παλιούς” Γιαννίτση και Τσουμάνη έδεσαν πολύ γρήγορα και έκαναν καλά τη δουλειά τους. Όλα αυτά μέχρι το 77' βέβαια που αποβλήθηκε ο πρώτος! Γιατί μετά, ήλθε ανεμοθύελλα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν, ύστερα από δύο κόρνερ (και εξόδους του Μεσολογγίου του Γουναρίδη) και στο τέλος ο Βαρέλα άδειασε μέχρι τον πάτο, ό,τι είχε χτίσει ο Άρης για 95 λεπτά.

Σημειωτέον, ότι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Άρης έχασε τρώγοντας 4 γκολ σε παιχνίδι. Μέχρι στιγμής η ταρίφα δεν είχε ξεπεράσει τα 3 τέρματα. Τη 12η αγωνιστική είχε ηττηθεί με 3-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ με το ίδιο σκορ είχε χάσει απ'την Καλλονή τη 19η.
Εν κατακλείδι, μπορούμε να μπούμε, ότι κάτι πάει να αλλάξει στον Άρη με τις προσθήκες του χειμώνα. Ωστόσο, πρέπει οι αλλαγές να φέρουν και τα ανάλογα αποτελέσματα, αν δεν θέλουν οι Θεσσαλονικείς να χάσουν το τρένο της παραμονής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags