Facebook Pixel Του "έκοψε" τα πόδια ο Όλοφ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-12 12:50:00

Του "έκοψε" τα πόδια ο Όλοφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του "έκοψε" τα πόδια ο Όλοφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποτίθεται ότι όταν έχεις δίπλα σου έναν αμυντικό της κλάσης και της εμπειρίας του Μέλμπεργκ περιμένεις να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει. Αυτό περίμενε και ο Ποτουρίδης. Αλλά μάταια…

Ο μικρός στο Περιστέρι έκανε λάθη που στοίχησαν στην ομάδα του. Ειδικά το πρώτο ήταν πολύ σοβαρό και ήταν επόμενο να τον επηρεάσει και στη συνέχεια του ματς αφού, πράγματι, δεν απέφυγε τις γκάφες.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή ο πιτσιρικάς είχε ανάγκη τη στήριξη των (εμπειρότερων) συμπαικτών του που με ένα χειροκρότημα κι ένα "πάμε, δεν πειράζει" θα τον βοηθούσαν να ανέβει ψυχολογικά.

Αυτό δεν το είχε ο μικρός στο Περιστέρι. Τουλάχιστον από τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Αντίθετα, από το πρώτο λεπτό του αγώνα έβλεπε τον αυστηρό Σουηδό, Όλοφ Μέλμπεργκ, να του κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και υποδείξεις.

Τον είχε αγχώσει εξ αρχής τον μικρό που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σωστά! Κάπως έτσι ήρθε και η πάσα-δώρο με το κεφάλι στο γκολ του Σφακιανάκη.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Μέλμπεργκ μετά το λάθος του Ποτουρίδη. Ο Σουηδός βάζει αμέσως τα χέρια του στο πρόσωπο δείχνοντας απόγνωση και σα να μη πιστεύει τι έκανε ο μικρός. Στη συνέχεια του φωνάζει δυνατά, όπως μπορείτε να διαβάσετε τα χείλη του, ένα "why;", δηλαδή, ένα δυνατό "γιατί;" για το λάθος του.

Είναι να μην του κοπούν μετά τελείως τα πόδια του Ποτουρίδη; Πού να παίξει μπάλα; Ανεπίτρεπτη η συμπεριφορά του Όλοφ που δεν συνάδει με την εμπειρία του και την κλάση του. Ας ελπίσουμε ότι η κακή εμφάνιση του Ποτουρίδη στο Περιστέρι ήταν μια κακή παρένθεση και πως ο μικρός θα εμφανισθεί καλύτερος του χρόνου.

Εξάλλου, ο Βαλβέρδε πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και είναι καλό να τον εμπιστευτεί περισσότερο γιατί έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε και αναδείξουμε το ελληνικό ταλέντο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags