Facebook Pixel O Kώστας Κουκουλάς σχολιάζει τον Ολαϊτάν!
| 2014-02-09 10:10:00

O Kώστας Κουκουλάς σχολιάζει τον Ολαϊτάν!

O Kώστας Κουκουλάς σχολιάζει τον Ολαϊτάν!

Ο Κώστας Κουκουλάς γράφει πως με τον Βαλντέζ off, το plan b εν όψει Μάντσεστερ είναι ο Ολαϊτάν. Όχι γιατί αυτόν είχε στο μυαλό του ο Μίτσελ, αλλά γιατί αυτό το μήνυμα στέλνει ο νεαρός.

Η φυγή του Μήτρογλου άφησε ένα μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή που ο «πιστολέρο» αναχώρησε για την Αγγλία, προσπαθεί να δει ποιος θα είναι ο παίκτης που θα έπαιρνε τα ηνία.

Η άφιξη του Βαλντέζ ήταν η λύση που θα ήθελε να έχει ο Ισπανός, όμως η βιαστική χρησιμοποίηση του Παραγουανού στράικερ έκανε ξανά άνω-κάτω τα πλάνα του. Το Plan-b φαίνεται να είναι ο Ολαϊτάν. Οχι τόσο επειδή αυτόν είχε στο μυαλό του ο Μίτσελ, αλλά γιατί αυτό το μήνυμα του στέλνει ο νεαρός επιθετικός από τη Νιγηρία. Οσο και να το προσπαθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, το σχέδιο με τον Σέποβιτς δεν του βγαίνει, αφού και χθες ο Σέρβος ήταν ουσιαστικά εκτός αγώνα.

Αντίθετα, η είσοδος του Ολαϊτάν ήταν αυτή που άλλαξε τις ισορροπίες των «ερυθρόλευκων» στη Βέροια, καθώς ο «μικρός» βρέθηκε με κλειστά μάτια με τον Ντομίνγκεζ και μετέτρεψαν το δεύτερο ημίχρονο σε προσωπική τους παράσταση. Το θέμα για τον Ολαϊτάν είναι να μπορέσει να διαχειριστεί την πίεση και το άγχος όταν θα έρθει η ώρα να βρεθεί απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους δεν βλεπόταν. Ο Μίτσελ με τις κινήσεις του (αλλαγή του Σέποβιτς και του αρνητικού χθες Σάμαρη) κατάφερε να δώσει κίνηση στην επίθεση των «ερυθρόλευκων», κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν τα γκολ, αφού σχεδόν σε όλα οι παίκτες που σκόραραν είχαν βγει απέναντι από τον γκολκίπερ της Βέροιας.

ΥΓ. Οι γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ, καθώς ο Ολαϊτάν είναι σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, όταν και γυρνά την μπάλα στον Μανιάτη, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την πλήρη κατάρρευσή τους στη συνέχεια.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags