Facebook Pixel Με τέτοιο μπάτζετ, φταίει μόνο ο Στέφενς;
| 2014-02-17 10:30:00

Με τέτοιο μπάτζετ, φταίει μόνο ο Στέφενς;

Sportdog Team
Με τέτοιο μπάτζετ, φταίει μόνο ο Στέφενς;

Αν βάλουμε κάτω τα μπάτζετ των ομάδων στα πλέι οφ, τότε ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ που κοστίζει όσο όλων των άλλων μαζί. Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και Αστέρα.

Είναι δυνατόν, λοιπόν, να φταίει μόνο ο Στέφενς; Φοβερά λάθη έχει κάνει ο Ολλανδός και τα έχουμε γράψει χίλιες φορές. Δεν το αμφισβητεί κανείς ότι αυτός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη.

 

Πού είναι, όμως, και ο εγωισμός των παικτών που όποτε βγαίνουν εκτός Τούμπας παθαίνουν τόσες ζημιές;

 

Είναι δυνατόν τόσα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ και να αγκομαχούν πλέον αν θα πάρουν την 2η θέση στην κανονική περίοδο;

 

Σε απόσταση το πολύ μόλις 6 β. είναι πια ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας. Όπως είπαμε με πολύ μικρότερα μπάτζετ απ’ αυτά του ΠΑΟΚ.

 

Εδώ, λοιπόν, έχει τεράστιες ευθύνες ο Στέφενς για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ όποτε περνάει τα Τέμπη χάνει, όμως θα περίμενε κανείς κι από τους παίκτες να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.

 

Και δεν μιλάμε για τίποτα παίκτες φτηνούς ή της σειράς. Ο ΠΑΟΚ έχει γνωστά ονόματα κι αρκετά βαριά συμβόλαια, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι πληρωμένοι μέχρι δεκάρας. Την στιγμή, μάλιστα, που πάνω από τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν χίλια οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags