Facebook Pixel Η λίστα του Φερέιρα
| 2011-04-16 11:46:00

Η λίστα του Φερέιρα

Η λίστα του Φερέιρα

Τα οικονομικά προβλήματα αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε αναπροσαρμογές του ρόστερ του, με τον προπονητή να έχει στα χέρια του εδώ και λίγες ημέρες τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά.

Οι Πράσινοι μπορεί να θέλουν να επαναφέρουν στο δυναμικό τους τον Μαρσέλο Μάτος (Μποταφόγκο), αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες –ο Βραζιλιάνος είναι διστακτικός– έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις εντός των τειχών. Η πιο ξεχωριστή είναι αυτή του Ισπανού Βίκτορ Βιτόλο του ΠΑΟΚ, με δεδομένη την αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επίσης, στην «πράσινη» λίστα είναι παίκτες για θέσεις που ενδέχεται να προκύψουν κενά:

- Ο Βραζιλιάνος Ντουγκλάο της Καβάλας, εάν τεθεί θέμα πώλησης του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ούτως ή άλλως, οι Πράσινοι ψάχνουν τουλάχιστον ακόμη έναν στόπερ εάν μείνουν με τους Σαριέγκι, Καντέ και Μπουμσόνγκ.

- Ο Αργεντινός Ουριμπάρι του Αστέρα Τρίπολης, καθώς αναζητείται ακόμη μία λύση για την αριστερή πτέρυγα ως μπακ απ του Νίκου Σπυρόπουλου.

- Ο Αργεντινός Ισμαελ Μπλάνκο της ΑΕΚ, αφού πέρα από το ενδεχόμενο πώλησης του Τζιμπρίλ Σισέ, ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει ακόμη μία λύση για τη γραμμή κρούσης.

- Ο Αλγερινός Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας, καθώς οι Πράσινοι είναι δεδομένο ότι θα ψαχτούν τόσο για τη δεξιά πτέρυγα (λόγω της ενδεχόμενης λύσης του συμβολαίου του Γκοβού) όσο γενικότερα για έναν παίκτη που να μπορεί να διεμβολίσει την αντίπαλη άμυνα.

- Ο Αλγερινός Καρίμ Σολτάνι του Ηρακλή, στην περίπτωση που προχωρήσει η πώληση του Σεμπαστιάν Λέτο, για να καλύψει την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

- Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας, καθώς υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει με μεταγραφή ο Αλέξης Τζόρβας.

Ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει τα δεδομένα σε όλες τις περιπτώσεις και θα κινηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην πορεία.

Πηγή: Εξέδρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags