Facebook Pixel Άγριο έγκλημα στην Γλυφάδα
| 2011-04-16 13:13:00

Άγριο έγκλημα στην Γλυφάδα

Άγριο έγκλημα στην Γλυφάδα

Σοκ στην Γλυφάδα όπου μια 23χρονη δολοφόνησε την 84χρονη γιαγιά και την 59χρονη θεία της στην συμβολή της οδού Εφέσου 2 και Γ. Παπανδρέου.

Το άγριο διπλό φονικό έγινε στις 10:15 το πρωί. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας εκείνη την ώρα ακούστηκαν δυνατές φωνές και εκκλήσεις σε βοήθεια από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, του οποίου το πλήρωμα βρήκε την 23χρονη πλημμυρισμένη στο αίμα και τις δυο γυναίκες νεκρές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του διπλού φονικού είναι ο 84χρονος παππούς της 23χρονης, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα και που είναι κα ο μοναδικός που γλίτωσε από το φονικό αμόκ που έπιασε την 23χρονης εγγονή του.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η 23χρονη, η οποία συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, πάσχει από ψυχολογικές διαταραχές.

Πηγή: newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags