Ο Αντεφέμι ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος σε ομάδες της πατρίδας του (Μπέντελ Ινσουράνς, Ντέλτα Γιουνάιτεντ). Στη χώρα της Αφρικής έπαιξε μέχρι το 2004, όταν και κατάφερε να πάρει μεταγραφή για την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ ένα χρόνο μετά τον απέκτησε Χάποελ Τελ Αβίβ, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο του Ισραήλ.
Το καλοκαίρι του 2006 πήρε μεταγραφή για την Ραμάτ Γκαν, όπου δεν είχε συμμετοχές, και ακολούθησε η Χαποέλ Μπέι. Μετά την Χαποέλ Μπέι ολοκληρώθηκε η πορεία του στο Ισραήλ και συνέχισε στην Ρουμανία και την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ρέιντορφ και πριν την Skoda Ξάνθη στην γαλλική Μπουλόν.
Με την φανέλα της ακριτικής ομάδας αγωνίστηκε φέτος 24 φορές συμπληρώνοντας 1849 αγωνιστικά λεπτά. Ενώ βρήκε τον «δρόμο» για τα δίχτυα δύο φορές.
Πηγή: sentragoal