Facebook Pixel «Εμείς να γιορτάζουμε θέλουμε»!
| 2011-01-04 21:09:00

«Εμείς να γιορτάζουμε θέλουμε»!

«Εμείς να γιορτάζουμε θέλουμε»!

Πολλά και… διάφορα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη νίκη του ΠΑΟ στην Ξάνθη, σημειώνοντας ότι πρέπει «να είμαστε ενωμένοι για τον κοινό στόχο. Την δημιουργία μιας μεγάλης γιορτής»!

Πάντως, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο, λέγοντας: «Όταν πάνε όλα μια χαρά, όλα είναι εύκολα. Στα ζόρικα καταλαβαίνουμε τους πραγματικούς φίλους. Και τότε χρειαζόμαστε την υποστήριξη. Εγώ δεν γνώριζα τι μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν, το δικό μου καθήκον είναι να προετοιμάζω την ομάδα όσο είμαι στον πάγκο της».

Επίσης, για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε πως «απέχουμε πολύ για να φτιάξουμε την ομάδα που εγώ θέλω αλλά και για να φθάσουμε στο σημείο να δώσουν οι παίκτες το 100% των δυνατοτήτων τους».

Καταλήγοντας ο Πορτογάλος, είπε: «Αρα στα 90 λεπτά του αγώνα πρέπει να ξεχνάμε το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρχει, ενωμένοι για τον κοινό στόχο. Την δημιουργία μιας μεγάλης γιορτής. Είμαι απόλυτα σίγουρος, βάσει και των όσων έχω δει, ότι οι παίκτες μου θα έχουν ένα πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, όταν καταλάβουν ότι και οι φίλαθλοί μας δημιουργούν ένα κλίμα μεγαλύτερης εμπιστοσύνης προς την ομάδα»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags